![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Care credeti ca e cel mai tare 3d shooter realist? Mie imi place swat3, rainbow6, si quake2 action care e cel mai tare in multi l-am jucat mai mult decat q2 original!!!!!!!! Sa nu imi ziceti delta force 1,2!!!!! ------------------ Please don't go the drones need you!!!!!! [This message has been edited by Nomercy (edited 20 February 2000).]
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Rainbow six 2 dar mi-a zis cineva ca swat 3 e mai misto !!! Am auzit ca e o pagina unde gasesti 100 de arme pt rs, asa e?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Constantza,Romania |
bineintzeles ca Rogue Spear e cel mai tare!.. Personal n-am jucat Swat 3, da' nu cred ca te potzi strecura prin padure cu MP-5 SD-3u'(MP-5 cu amortizor) asha cum imi place mie 9pe sistemu' "silent but deadly".La capitolu' asta mie imi plac mai ales misiunile :Lost Thunder (Kosovo), Claw Ark (aia cu avionu'), aia cu fortareatza araba shi cea cu Nuke plantu' din Siberia.
__________________ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!" | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Nu va fi cel mai realist stun, va fi cel mai tare. [This message has been edited by Simulatoru (edited 20 February 2000).]
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel and Virtual Performance Parts cockpit Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|