![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucuresti |
Sambata 19 Febroarie se va tine un concurs de starcraft 2vs2 premiu va fi de 600.000 mii. 60.000 de lei de echipa Inscrierile se se fac doar pana vineri seara. CoradiGames Bd.Pache Protopopescu Nr.23 Sec.2 (Vino si tu | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare : venim cu hack-urile de acasa sau le gasim gata instalate acolo? In fine , asta este jumatate in gluma jumatate in serios dar in alta ordine de idei as vrea sa stiu cum stati cu organizarea pt. ca n-ar fi frumos sa se intample ca la alte concursuri sa stam de la 12:00 pana la 24:00.
__________________ Death came from above | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Bah CONCURSU O SA FIE UN FIASCO TOTAL CUM A FOST SI CEL DE SAPTAMINA TRECUTA!GARANTAT! ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
altu care sufera cu flipmodesquad auzi fratzioare te simtzi cumva busta rhymes in exil lasa mistoul ieftin si daca te tzine vino fratzioare in CORADI si flexeazatzi muschiul ala cerebral si lasa gargara fara semnificatzie......... daca stii star-craft vino si exprimate in cel mai tare club de profil...:P..si dupa ce ne vei impresiona puternic deschide guritza....ok? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Bah poate vreti sa spuneti ca concursu' de saptamina trecuta a fost o reusita! Atunci nu mai vorbesc ca n-am cu cine ! Am fost la concurs nu ca sa iau banii cuiva ci ca sa acumulez experienta dar am ramas cu un gust amar dupa ce am auzit ca nu stiu ce ca s-au impartit banii intre baietzii de acolo si ca ar fi fost si ceva aranjamente.PT SEX CEL CU MINA LATA :cred ca jignesti in mod clar multe alte cluburi care se respecta si unde vin jucatori si fara sa fie concurs(C.C.,ATACK, UNREAL ,ETC).De fapt CORADI e cunoscut doar pt MAPHACKURI si alte magarii!De venit o sa vin daca nu am alte alea de facut !Un meci cu SEX cel cu mina lata o sa facem sigur.Vedem noi la ce...& BUSTA RULES!!Ps: las-o mai moale ca nu sunt tzagher cum crezi tu!Intra si tu ca OMU cu un nick mai inteligent! ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucale,Romania |
nU E BA NICI O INVENTIE, TOATA LUMEA STIE CA ACOLO SE UMBLA CU MAPHACKURI.SI CONCURSUL CELALALT A FOST O PORKARIE SI JUMATATE.LASATI VRAJEALA, JUCATI INTRE VOI MAI BINE. ------------------ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO********
__________________ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO******** | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: BUH,RO |
probabil ca o sa vin si io si o sa am echipa cu careva,inca nu stiu cine,habar n-am daca concursul anterior a fost un fiasco sau nu, insa stiu sigur ca intr-una din putinele dati in care am fost in Coradi am vazut maphacku'. ma rog, va salut si daca imi faceti cinste cu o cola uit de maphack definitiv
__________________ See ya, The Shaper. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: yz-lql |
Sunt de acord cu Shaperu' la categoria "MAPHACK",shi de aici rezulta shi experientza jucatorilor de acolo shi cat de buni sunt NO OFFENCE!!!Dar nu mai facetzi atata agitatzie pt. efectiv nimik ![]() Pt. KingRay oate ca eshti tu patronu' de acolo din Coradi,dar nu jigni alte cluburi care,fara suparare,sunt mult mai tari decat al tau .So.......Cya in hell!!! Just kiddin'!!!------------------ Legends never die...!!!
__________________ Legends never die...!!! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Guest |
Daca CORADI este cel mai tare club de starcraft atunci eu rup capul oricui la quake... Poate ca la maphacking este cel mai tare, intr-adevar, si ar avea un loc de cinste si la lamereala de pe GO, dar in rest nu are nici o treaba... Cat despre concurs... nu prea stiu sigur daca merita sa iti pierzi dupa-amiaza de sambata jucand dupa reguli IC-iste... Dar totusi.. cred ca o sa vin si eu ca tot omul, asta daca am echipa... De fapt postul meu e cu smen ca imi caut partener si nu vreau sa recunosc Poate o sa joc cu BANANEL, adica iubitul MIHAITA Cya sambata
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|