![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti,Romania |
sa mor daca am mai auzit asa ceva. de ce tot amana producatorii, in speta blizzard Diablo2 cand se zvoneste ca e gata de prin decembrie. trebuia sa apara pe 15.03 acum spun 16.06.2000. sa mor daca ii inteleg. Au astept jocu de vreo 6 7 luni si am inceput sa ma gandesc ca poate pun si eu mana pe el la craciun ca de nu mai e mult
__________________ Never Know What Hit Them, Joseph Porta | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Naspa pe bune, sa se extinda domne firma, sa lucreze mai multi meseriashi
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Lasa bey, daca vrea muschiu lor sa il mai amine inca 6 luni, sa il amine. Da' stiu ca o sa iasa ceva kalumea, fara bug-uri (sau cel putin nu atit de multe) si super-jucabil. Ca decit sa il scoata la timp si sa iasa o mizerie gen Ultima IX care e meserias (desi monstrii aia sint super-cretini) dar nu se poate juca sau o pirnaie gen Tiberian Sun care - e adevarat - n-avea bug-uri dar au scos la o luna un patch pentru ca unele unitati erau prea puternice (artileria de la Nod) - e posibil? si p'ala l-au aminat luni de zile si cind l-au scos au descoperit ca una din armate e prea tare? si asta intr-un joc cu doar 2 armate? Pai se compara astea cu Diablo sau cu Starcraft? Care au iesit acum ani de zile si inca sint mult mai meseriase decit orice alt joc care iese acum? Si au fost jucate in draci in tot acest timp. Pentru cine a uitat, exact la fel a fost si cu Starcraft. Trebuia sa iasa de Craciun, dup'aia cica in primavara si pina la urma a iesit in mai. Doamne, si ce joc nashpa e | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
<<Pai se compara astea cu Diablo sau cu Starcraft? Care au iesit acum ani de zile si inca sint mult mai meseriase decit orice alt joc care iese acum? >> ---vs--- <<...si cu Starcraft. Trebuia sa iasa de Craciun, dup'aia cica in primavara si pina la urma a iesit in mai. Doamne, si ce joc nashpa e .>> ??? Te contrazici?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Se mai intampla... Btw eu am observat ca Blizzard scoate jokuri rar dar bune nu ca alte firme care scot cu kilu si proaste asa ca din partea mea pot sa-l amane cat vor numai sa iasa kalumea!!! ------------------ Daca prostia ar durea am fi cu totii surzi!!!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti,Romania |
Sunt satul pana in gat de amanari. Starcraft s-a amanat de am facut spume. Dar jocul odata aparut pac na si add-on. Pai de ce tataie palea nu le amana. Diablo2 "apare" in decembrie. vine lansarea, pardon amananarea 15 ianuarie. Pe 15.01 vine 16.03. la data de 15.02 sa zis 16.06. si asa a venit craciunul LA Multi Ani Blizzard si nu ne mai scoate peri albi cu amanari ne necesare. ------------------ Joseph Porta
__________________ Never Know What Hit Them, Joseph Porta | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Guest |
Eu unul m-am cam obisnuit cu asemenea amanari. Dar macar cand Bliizard-ul scoate ceva, e de nota 10. Spre deosebire de altii. ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|