![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Care vi s-a parut cel mai greu joc pe care l-ati terminat si in cate ore (ca daca intreb in zile nu e relevant ca poate ati jucat cate 10 min. pe zi si imi aruncati acolo un 40 de ani). Si pe ce nivel de dificultate.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Cel mai lung nu stiu sigur cred ca heroes2+expansion da e turn based si in general duraza mult. Orikum cel mai scurt a fost Half-life: oposing forces 10 ore!!!!!!! ------------------ Please don't go the drones need you!!!!!!
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Heroes2, UFO12 sau System Shock I .. Nu stiu in cat timp le-am terminat .. La ss1 zicea la sfarsit ca m-am jucat 21h (efectiv fara save/load) [This message has been edited by _ConraD_2 (edited 14 February 2000).]
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Migh and Magic VI (multe saptamani) si nu l-am terminat ... Cel mai rapid : FIFA 2000
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Brasov, Romania |
Cel mai mult mi-a luat.... Dune 2. Cam un an de zile ! Da l-am reluat de 100 de ori, cu toate 3 natiile, asa de mult mi-o placut Cel mai scurt: Quake2 - 3 ore juma (cinstit) Ciau !
__________________ Un gamer adevarat joaca orice ! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
cel mai mult mi-a mm6. mi-au mai luat ceva timp mm7 si septerra core (inca mai joc dar am cel putzin 30-40 ore pana acu)
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Cel mai lung FF7 dupa 40 H am juma de cd terminat (are 3 cd) dar cu majoritatea questurilor terminate(dupa rezolvare).Scurt day of the tentacle cam 2-3 h.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti |
Cel mai lung si greu a fost Unreal pe ultimul nivel de dificultate (in special penultimul nivel) Cel mai scurt mi s-a parut Requiem (odata ce am luat Time warp a fost mult prea usor)
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am jucat la Transport Tycoon un numar indefinit&astronomic de ore (peste 700 cu sigurantza - in jur de 1000 de ore) deshi nu am decat 16 ani shi tzin la ochi ca la... ochii din cap. FRATZILOR!!!! Atzi uitat de Diablo?!!???! Ca doar nu l'atzi terminat intr'o ora-doua. Nu am facut o statistica pentru Diablo, dar am jucat vreo 50 de ore la el, fiecare bucatzica jucata fiind din placere. Mai ales ca l'am avut full cd, ce mai film de sfarshit tataie... ------------------ "The sound of the bones crushing beneath your feet is the sign of your awesome victory" Bill Roper, Warcraft: Orcs and Humans
__________________ Nobody knows the trouble I've seen. But it can be arranged. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 |
Descentu' (unu), ca m-am incapatinat sa-l termin pe ultimul nivel de dificultate. Infernal. Vreo 21 de ore de joc efectiv (si probabil de zece ori pe atit daca luam in considerare Save/Load-urile). Descent doiu' NU se putea termina pe ultimul nivel de dificultate. Bug meserias: ultimii doi Boss-i erau invulnerabili de-a binelea pe Ace si Insane. Am fost foarte dezamagit. A aparut dupa o vreme un patch care corecta eroarea, da era deja prea tirziu, imi pierdusem avintul initial... ![]() Descent treiu... ei bine de asta nu pot sa ma apuc in mod serios. Arata fain, da parca s-a pierdut feelingu'. Pe unde, habar n-am. Asta e, ghinion. Ramin cu gloria ca l-am dovedit pe primul. Iar dintre joacele pe care, desi le-am teminat, le-am rejucat dupa aceea si rerejucat si rerere.....jucat doua se detaseaza net: seria Civilisation si Panzer General. P.S. Daca marturisesc cite ore am jucat chestii precum Dan Dare, Loderunner sau ELITE (ca sa nu mai vorbin de megahiturile PacMan sau ChuckieEgg !!!) pe Spectrum ma fac de ris definitiv... asa ca n-o sa suflu o vorba. ------------------ "If the enemy is within range, so are you." | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Cred ca glumiti poate e alt diablo io l-am terminat in 8 H (fara stop) fara probleme si daca esti tare in 20 min (niv 40-50) - direct in hell - ma rog stiti voi.Incerca FF7 acolo sa te vad in mai putin de 60 H continue jucate.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|