![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Constantza,Romania |
HMMM.....CRED CA TOT GAMERU' A JUCAT LA VIATZA LUI CEL PUTZIN UN JOC IN CARE SCOPU' ERA SA OMORI TOT CE MISCA....SCRIETZI CE CREDETZI DESPRE VIOLENTZA IN JOCURI. PERSONAL WIEW: I LIKE IT!!!... YOURS TRULY, A CARMAGGEDON FAN ------------------ "NICE SHOT, SIR!"
__________________ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!" | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pai e destul de imporatata: Intrebare : de ce? Raspuns: pentru ca face parte din instinctul primar... jocurile fac doar sa puna in evidenta acest lucru . Daca jocul pare real cu atat mai bine!! Daca e junk si exagereaza prin violenta e de KKt si nu naste interes...... | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Eu cred ca violentza din jokuri ii afecteaza in realitate decat pe aia cu probleme la kap, in rest e un mod de relaxare pe care in viatza de zi cu zi nu-l pozti face... ![]() ------------------ Daca prostia ar durea am fi cu totii surzi!!!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucale,Romania |
Unreal Tournament: 43684 frags, and still counting...hehe va suna cunoscut?bey,asa e ,jocurile sint doar de relaxare,doar nu o sa ma apuc acu sa sar pe strada si sa fac fraguri virtuale cu toate ca am avut niste vise i9n care faceam asta...voi nu??? ![]() ------------------ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO********
__________________ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO******** | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti,-,Romania |
Violentza in jocuri??????? Ar fi bine sa existe in fiecare cate putina violentza ,nu? DA nu stiu cine p**a mea se mai risca acum sa faca jocuri violente ca imediat le interzic b******ii astia nu? Ia zicetzi-mi si mie un joc violent care n-a fost interzis in nici macar o tara?(Daca exista asa ceva) ------------------ Vizitati www.djnato.home.ro
__________________ Ai o idee mai buna? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Constantza,Romania | -ranjet diabolic de satisfactzie shi asta ptr ca tocmai l-am mai waste-it pa unu cu doi melci (slugsi) de sina (rail) in freza....Un joc violent care n-a fost cenzurat: Transport Tycoon...(incercatzi sa punetzi un tren pe sina concurentzei sau o locomotiva care sa se ivarteasca pe ruta lui de camioane- inventiv romanashul, nu?) ------------------ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!"
__________________ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!" | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 |
Violenta in jocuri? Pai de fapt NU E INDEAJUNS. (Dar nu trebuie sa va luati dupa mine, sunt o bestie insetata de singe. Torquemada e un firav.) Dar, ca tot veni vorba, ia auziti ceva dragut: Sursa: Unreal Tournament version 405B Release Notes capitolul: Fixes and Improvements paragraful: New features: citat: "- bigger blood cloud when gibbed" incheiat citatul. Bwahahahahaha!!!! Stiam eu ca exista oameni care ma inteleg! .................... Lasind gluma la o parte acuma de ce sa nu observam ca in mai toate joacele astea trebuie sa gauresti niste baieti RAI DE TOT, despre care n-ai nici cea mai mica indoiala ca-ti vor lua gitu' (si dupa aia si restului umanitatii, ca deh, you're the first, last, and ONLY line of defense) in secunda urmatoare daca nu-i potolesti. La urma-urmei, daca ar da nas in nas pe strada cu un Vore sau Fiend pina si Buna si Blinda Bunicuta ar dori sa aiba la indemina puscociu' cu doo tzevi (daca nu cumva ar dori sa aiba la indemina si o inima de rezerva). Bineinteles, un joc corect, FOOOOAAAARRRTE corect, ar trebui sa te puna sa-i arestezi si sa-i aduci in fata justitiei pentru a avea parte de un proces cinstit.... ah.. . nu mai pot sa scriu mai departe... deja incep sa ma tavalesc pe jos de ris de aberatiile pe care le scot... imi pare rau... hai sa revenim la ce ziceau mai sus tipii de l a EPic, care stiu ei cum decvine treaba... ------------------ "If the enemy is within range, so are you." | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bah,dar un joc in care sa faci pace nu exista Make Love Not War! Eu,recunosc,mi-am tradat semenii cand am inceput sa joc q-urile,deoarece eu eram un adept inrait al pacii RUSINE MIE! ------------------ "The smell of death surrounds me(dolby stereo)"
__________________ precoc si perspicac | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucharest |
My UT local ngstats says: "Total Frags Logged to Date: 53802 And Still Counting!" Toti gamerii sunt ucigasi virtuali. Nu cred sa existe gamer care sa nu fi jucat macar un joc violent. ------------------ Ravager [This message has been edited by freewill (edited 20 February 2000).] | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Snakeb ... accidente se intampla si in viata de zi cu zi si in natura, deci TT nu e joc violent !!! Sims e violent?
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Constantza,Romania |
DEPINDE, DACA TU ESTI CEL CARE PROVOACA ACCIDENTELE, ATUNCI SE POATE SPUNE CA JOCUL ESTE F.F. VIOLENT..... NU MI-AM NUMARAT NICIODATA VICTIMELE, AR FI PURA PIERDERE DE TIMP.....SHI AR DURA PREA MULT. WATCH OUT, THE FRAG MASTER IS IN TOWN! ![]() ------------------ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!"
|
| | #15 (permalink) | ||
| Guest |
Jocurile violente nu au nici o tangentza cu realitatea si nu pot sa intzeleg de ce sunt ele interzise in Germania (parca).Daca tot se pune lumea pe interzis,bannat,cenzurat si alte apucaturi d'astea totalitare,se-si scoata dreqului violentza din filme care afecteaza unele mintzi mai subtziri in consistentza substantzei cenusii,nu sa interzica un Quake2.Si daca tot il interzic sa taie si Starcraft,Heroes3 (in care se invatza magia neagra),Monkey Island ,Fallout 1 si 2 si mai ales Commandos ca doar de acolo am invatzat sa dau cu "sishu".In concluzie cei care cenzureaza jocurile "cu violentza" sunt mai bolnavi decit cei care le joaca...ei in sensul negativ,noi in sensul pozitiv. ------------------ In space, no one can hear you scream. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti,Romania |
Cred ca violenta face parte integranta a firii noastre si automat baietzii s-au gandit sa faca ceva pe care sa se bazeze, dar sa ne faca si pe noi dependentzi...plus ca..iti trebuie mai putina minte, concentrare, stres ca sa omori tot ce misca decat sa desfaci nu stiu ce enigma..Pe de alta parte de ex jocuri gen Carma au violentza si mesaj care poate fi interpretat.Eh..in final ne place ce ne place...si noi decidem ce este bine si ce-i rau ![]() Sa nu uitam de sentimentul de sadisfactie..Ah, ce bine e cand le-o trag la aia in UT ![]() [This message has been edited by Cruella (edited 27 February 2000).]
__________________ www.lexy.home.ro | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Vali: me intereseaza Cum facem? Vii cu Hardu la Tg-Mures?
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel and Virtual Performance Parts cockpit Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|