Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-02-2000, 06:09   #1 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Post STARCRAFT

Ma cert de citeva zile cu niste tipi de la mine din cartier care viteza e recomandata !
As vrea citeva pareri auyorizate gen HEIDE ,SHAPERU,METALICOS si restu ca sa pot sa ma duc sa le arat :uite bah ce zic oamenii astia...!Oricum eu zic ca , cu cit e viteza mai mica cu atit strategia e mai importanta si de asemenea micro-managementul!

------------------
...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2000, 06:43   #2 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Binebine, dar totul are o limita. Tot ce e mai jos de "Fast" nu se mai cheama "real-time". Mai bine te duci si te joci Heroes 3.

Fastest e _altfel_ dar are un anumit farmec, (cu zergii) . In fond sincer, nu conteaza, daca joci bine, joci bine pe orice viteza.

------------------
Andrei [CG]

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2000, 01:08   #3 (permalink)
Dog 4 Life

jiggy's Avatar

Chestia e ca cu cat jocul avanseaza cu atat creste si atentia pe care tre sa o ai la baze
la atacuri la dropuri
Cel mai naspa e cu "frecusurile" de la inceputu meciului cind te chinui si tu cu niste zealoti cateva secunde si cand te uiti vezi ca ai vreo 600 minerale
Mai tirziu e si mai grav
dai si tu un atac "strong" si hop 2000 minerale 1000 gaz
Asta se intampla si pe fast
pe fastest e si mai grav
Da conteaza si viteza jucatorului
da nu stiu cat de mult

poate spuneti voi

jiggy is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2000, 03:42   #4 (permalink)
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Mai exerseaza.

Exista remedii, pune Gateway-urile pe taste, si vezi si tu, dupa ce joci mai mult incepi sa-ti dai seama cand e o faza pe care merita sa o vezi si cand e o faza in care zealotzii se descurca si singuri.

PS (Prietenii Stiu de ce.

VEZI BAAI CA STA O PROBA!!!

------------------
Andrei [CG]

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2000, 17:46   #5 (permalink)
Registered User

Exclamation

BEY GRASUT ITI ZIC EU CA CU CAT E VITEZA MAI MARE CU ATAT E MAI BINE.

------------------
Vizitati www.djnato.home.ro

DJ NATO is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2000, 02:31   #6 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

Fastest este ok atata timp cat nu joci prea mult pe ladder. Eu inainte sa joc pe Kali unde 90% se joaca pe fastest jucam ladder pe B.net cu viteza fast (default). Pe Kali mi-a luat cateva zile pana sa ma dezmeticesc pe fastest dar odata ce m-am dumirit cum sta treaba pe Kali ma plictiseam pe B.net ca mi se parea ca jocurile de ladder sunt prea incete. Oricum cel mai bine e sa inveti sa joci pe fastest si nu vei fi dezavantajat pe nici o alta viteza . Totul e sa nu joci slow ca te ia somnu'.

Metalicos is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2000, 03:28   #7 (permalink)
Registered User

Care e treaba cu ladder-ul asta? Ce e? Ca tot aud de ladder dar nu stiu ce e.

------------------
Daca prostia ar durea am fi cu totii surzi!!!

Mephisto is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2000, 05:56   #8 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Talking

Poate m_am exprimat gresit.Nu cred ca exista multe persoane care sa fi terminat un meci pe slow sa nu mai vorbesc de slowest.Aici deja intervine nebunia(ask Mamuth).Fast mi se pare ideal pt ca nu e nici prea rapid sa ti se adune tone de resurse ca pe fastest dar nici nu fumezi 2 tigari pina o pui de un pilon ca pe slow.Oricum cred ca jucatorii de talie internationala sunt capabili sa fie mereu pe 0 cu resursele.(idealul) )) chiar si pe fastest.

------------------
...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2000, 18:58   #9 (permalink)
Unreal Player

ArezZz's Avatar

Cel mai tare joc de strategie. Pe scurt cel mai bun.
Altceva nu mai am de spus.
(Un plus la muzica in BroodWar)

ArezZz is offline    Reply With Quote
Old 16-02-2000, 22:04   #10 (permalink)
Registered User

Exclamation

Drept sa spun, nici mie nu-mi plac vitezomanii. Si in plus, pe viteza mare nu orice rasa poate fi controlata la fel ( zerg, de exemplu, la care nu se face lista de constructie - asa ca e imposibil sa pui tasta pe caldire si sa mearga totul fluent )

Cea mai potrivita viteza pentru retzea e defaultu: FAST. Se controleaza usor, de bat ca chiorii si mai poti sa te si distrezi.

Strategia e esentiala in joc, asa ca sa-mi explicati si mie cum naiba puteti voi pe fastest sa dati vraji ( psionic, plague ) - nici nu reusesti sa-l selectezi din gramada de unitati aeriene de deasupra sau sa trageti cu yamato cind lupta dureaza 5-10 secunde in total ( se intilnesc 2 armate tari si gata. Unu cistiga, dupa noroc. Nu dupa stiinta. Sa nu mai vorbesc de dark archoni, pe care ii mai salvezi ciuciu dupa ce au furat ( fara scuturi, si in prea scurt timp ).

Ma rog. Cum va place. Un joc e frumos cind il gindesti, nu cind dai clickuri in disperare.

Starcraft e un joc cu unitati rapide, chiar si pe slow. Asa ca nu-mi spuneti voi mie ca adormi in fata calculatorului. Ex. Un wraith parcurge diagonala unei harti 256x256 pe normal in circa 11 secunde. Daca da peste o baza inamica, chiar daca apesi instantaneu Space cind te-a anuntat ca e atacat, deja e mort, fara sanse.

Sunt pur si simplu puterile de foc prea mari, rezistenta prea mica si viteza prea mare. Daca vreti cu adevarat sa fiti buni strategi, jucati pe normal sau fast ( chiar slow, nu slower ) dar in nici un caz fastest.

ESTE O ABERATIE !

Hydra is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 00:32   #11 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

Hydra : vorbesti in totala necunostinta de cauza , si fastest este perfect pt. un joc de SC atata timp cat esti obisnuit cu viteza.
Deci daca vrei sa fii cu adevarat un bun strateg joaca pe toate vitezele mai putin slow si slower care sunt inutile cand ai un anumit nivel la SC.

Old 17-02-2000, 04:09   #12 (permalink)
Registered User

[NeO]'s Avatar

amin Metalicos , drept sa spun cand joc ladder pe bnet , ma cam ia somnu...dar merge ! Oricum prefer fastest !
Metal am shi eu o intrebare: cum pot sa joc shi eu pe kali , adica ce imi trebuie ? (mail me at rolando@k.ro[
C ya

------------------
If u dont fight back , fight forward !

[NeO] is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 06:28   #13 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

Neo : www.kali.net , in principiu trebuie sa platesti o taxa de 20$ (lifetime) dar problema este cum sa o platesti. Verifica si tu pe acolo.

Old 17-02-2000, 21:26   #14 (permalink)
Registered User

baietii de la blizzard nu au fost chiar cretini cand au zis ca pe fast jocul este echilibrat intre toate rasele,deci asta este dupa parerea mea viteza pe care ar trebui jucat orice joc important,insa in lan mi se pare mai normal un faster ca sa te misti mai repede,sa joci mai mult,ba chiar uneori fastest pentru ca prinzi indemanare si pe fast te descurci mult mai bine...dar oricum depinde si de mintea si de experienta fiecaruia.
oricum fast+++

The Shaper is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2000, 02:34   #15 (permalink)
B_Real
Guest

FASTER cred ca e raspunsul la toate intrebarile astea... Pt. ca e media intre fast si fastest heehhe. Acum pe bune, mi se pare cea mai buna viteza pt. un joc echilibrat. Oricum in Romania sunt doar 2 jucatori care pot juca pe fastest si aia 2 sunt TheShaper si ZONA. Restul suntem dezavantajati pe fastest, pe bune, dar asta nu inseamna ca nu e de jucat. Oricum un meci important ar trebui jucat pe faster.

Reply With Quote
Old 18-02-2000, 03:23   #16 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

BReal , jucam zerg vs zerg pe fastest pe o lada de bere?.

Old 20-02-2000, 04:18   #17 (permalink)
B_Real
Guest

Metal am putea sa o facem si pe asta cu conditia sa bem lada impreuna... Daca tii neaparat...Hahahahahahahaahaahhaah

Reply With Quote
Old 21-02-2000, 02:05   #18 (permalink)
Time Waster

Metalicos's Avatar

In cazul asta faci direct cinste...

Old 21-02-2000, 13:42   #19 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Nu prea are legatura cu ce va certati voi dar intreb shi eu :
Stitzi careva ceva despre addon-ul de Starcraft despre care vorbeste WOLAND in postul lui din topicul urmator? : http://www.gamesmania.ro/ubb/Forum7/HTML/001117.html]

citez :

(Woland
Member
From:
Registered: Apr 99
posted 20 February 2000 23:38
--------------------------------------------------------------------------------
Exista un add-on pentru Starcraft numit Gundam Century. Momentan este vorba doar despre o versiune beta, dar... gasiti acolo multe din unitatile ce au facut deliciul cartii. Cateva arme si smecherii noi, look-ul unitatilor radical schimbat (conform conceptului original) si numele parca desprinse din paginile tiparite ar putea reprezenta pentru fanii cartii un motiv destul de bun ca sa-l caute. Cu placere...
Woland.)

??????????????

[This message has been edited by Mir (edited 23 February 2000).]

Mir is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2000, 14:15   #20 (permalink)
Registered User

Metalicos are dreptate in privinta vitezei. Totusi prefer sa-l joc pe fast, ai mai mult timp sa gandesti o strategie mai elaborata.
Makes untipping the balace so easy

Scorpion is offline    Reply With Quote
Advertisment
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules