![]() |
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucuresti,-,Romania |
He-he, am eu un frate care se pricepe dar fii atent ca e Gay si s-ar putea sa vrea sa te f**a in c*r. Daca totusi ai curaj adresa lui este:florinalex@hotmail.com. ------------------ Vizitati www.djnato.home.ro
__________________ Ai o idee mai buna? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: pitesti |
SA MORI TU coitze faza e ca numa intereseaza cat de bun eshti la fifa 2000 da sa shtii un lucru e cel mai de kkt joc NE INTALNIM IN TARGET SA VEDEM EU UNU NU JOC DE FEL CHESTII DASTEA PT CA DACA VREI SA FACI SPORT NU TE FOLOSESTI DE COMP NU ???
__________________ candva oamenii traiau in pesteri shi se incalzeau la foc alaturi de cel mai bun prieten cainele ----------------------------------- acu omu sta la caldura procesorului alaturi de cel mai bun prieten al lui mouse-UL! ratza out | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
Ha, cred ca mesajele de mai jos imi sunt adresate mie asa ca ... am sa raspund la fiecare pe rand. 1. Pt. PYRO: Daca te-ai uitat in PROFIL-ul meu ai vazut cine sunt ,si iti zic eu ca deaja sunt in cercuri de gameri si inraiti si mai putin inraiti. 2.Pt DUCKISADJ: Coitza fii sigur ca o sa mor odata(toti murim),si nici pe mine nu ma interseaza cat de bun sau nu eshti tu la alte jocuri si sunt deacord cu tine ca fifa2000 e de kkt daca joci contra la PC(cred ca asta-i vrut sa zici nu?) DE TARGET n-am auzit in viata mea dar daca-mi spui unde este poate c-o sa vin. 3.Pt. RAIDEN: Pai cred ca am si eu dreptu' ca tota lumea sa intru pe forum nu , si deasemenea am dreptul sa si raspund mai la misto sau serios .Daca pe tine te deranjeaja asta e doar treaba ta (dar si asa mai date-n...) , stii tu cum era vorba aia :"un fraier din forum preseaza kkt cand e vorba de mine sau in general de ... " GATA. ------------------ Vizitati www.djnato.home.ro
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucale,Romania |
Un nou membru in forumul asta .Bineinteles,omul are probleme.Se crede buricul pamintului.Crede ca toata lumea vorbeste numai cu el.Crede ca toate posturile sint drspre el.Se simte urmarit.Vede camere de luat vederi care il spioneaza de peste tot.Bineinteles,e vorba de DJ Nato.Man,nu observi ca bietul raiden nu vorbea de tine?Wake up, nation... ------------------ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO********
__________________ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO******** | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ptiu, da' pe Paniq l-ai intalnit ? Poate joci cu PC-ul si-i dai nume de piteshtean ? ![]() Poate maine vii shi zici ce eshti cel mai tare la Q2, sau UT, sau Star Craft, ca sa putem rade mai Klumea Shi vorba unuia, citez " Daca prostia ar durea ai fi cu totu' surd. Ca sa nu exagerez, spun doar ca te-ai tavali de durere. ![]() Cand te mananca undeva, baga deshtu aratator shi scarpina-te. Daca este prea subtzire, incearca cu Deshtu' al mai gros. ![]() Peace be with you ! | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
Bey Verso tu cine p**a mea te crezi? Hai ca pa ceilalti ii inteleg ca au nume de prosti si nu e vina lor , da cand aud "VERSO" zic : pacat bai ca numele nu era de prost... Veeifica la scandal topicu meu. ------------------ S-a terminat cu smecheria ...inc-o data/ E la fel ca atunci cand te-am ars prima data/ Verifica la c***e inainte sa vorbesti ca baietii te aud si-o belesti/ Am auzit ca acum un an , cand ai vrut sa dai la bu*i/ cand te-ai apropiat de p***a te-ai umplut de muci/ Va urma...
|
| | #20 (permalink) | ||
|
lasa ma ca o sa ai , cat de curand ! ------------------ If u dont fight back , fight forward !
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|