Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-02-2000, 15:02   #1 (permalink)
spiral architect

Max the Fire Raven's Avatar

Cool strategie=strategie?

Rapiditatea cu care trebuiesc mishcate tastele and mousele cand jucam un Starcraft sau un Tiberian Sun precum shi starea de agitare de genu mama am intarziat o juma de secunda cu scvu'=am pierdut shit! ma fac sa cred ca strategiile de acest gen ar trebui incadrate pe undeva pe la shootere din acest punct de vedere. Mie mi'ar placea sa joc un joc numai cu strategie in sensul de gandire dar desigur sa nu se ajunga la limita shahului. La jocurile astea de ce le mai zice strategie cand nu trebuie sa gandeshti ci sa urmezi un algoritm ales eventual (depinde de joc) din catziva in functzie de cum joaca celalalt. Ia aberatzi shi voi.

------------------
"The sound of the bones crushing beneath your feet is the sign of your awesome victory"
Bill Roper, Warcraft: Orcs and Humans

Max the Fire Raven is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 16:46   #2 (permalink)
Mir
Super Moderator

Mir's Avatar

Daia i zice strategie in timp REAL, daca ti se pare greu joaca HMM !!! sau alte turn based strategy......

------------------
Me, myself and I

Mir is online now    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 17:14   #3 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Cool

Daca vrei mai multa gandire, pur si simplu da viteza jocului la minim.

------------------
Hush little baby,don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beast under your bed
In your closet in your head.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 17:17   #4 (permalink)
Registered User

Pairo's Avatar

Thumbs up

Da sa stii ca si la RTS ai (de obicei) o optiune numita speed . Daca nu te poti decurca exista intotdeuna TBS-uri gramada!

------------------
Burn baby BURN!!!!!!!

Pairo is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 19:32   #5 (permalink)
Registered User

La Starcraft nu trebuie sa urmezi un algoritm predefinit!Poate te joci numai cu calculatorul sau te inchizi in baza!Si pe fastest se joaca foarte lejer daca te misti cat de cat bine, daca nu, poti juca pe fast.Daca nici asta nu iti place joaca heroes3 sau alt TBS da vezi la H3 sa scoti limita de timp!

Filip is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 21:19   #6 (permalink)
Registered User

hmmmm,da,ma gandeam io ca pe unii ii enerveaza faptul ca nu pot gandi si reactiona in timp real si doar de-aia se joaca strategii turn based,ca sa ajunga intr-o lume in care sa se descurce cat de cat

The Shaper is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2000, 22:28   #7 (permalink)
MISA
Guest

ba sa stiti si voi ca BROODWAR nu e ptr toata lumea..si sa va zic 2 scheme vazute la 2 jucatori buni...the SHAPER..respectiv X'ds~grrrr....
shaperul..a atacat cu un dropship si cu un reaver un zerg..si ala avea 5 pasari..l-a dropat pe nea REAVER..si pasarile au atacat reaverul..cand era lovit reaverul..il urca in shuttle..si cand trageau in shuttle...il dropa..si a reusit sa stea cu ele..asha drop-shoot-up...si era cu ele roshii...si a ras o tzaranii din baza principala.,,,,si la X'ds.prtzzz..ala//canadianu ala bun rau de tot...cand stai ca pierde un reaver..a facut o chestie care a socat pe multi dintre BESt players...adica..cand si-a dat seama ca pierde reaverul...a cancelat 2-3 scarabei..ca sa castige mineralele...scuzati-ma mai jucatori dar asha ceva se vede f f f rar..asha ca daca stiti scheme asemanatoare sa le dati pe site...hafe fun...

Reply With Quote
Old 18-02-2000, 00:33   #8 (permalink)
Registered User

Exclamation

Eu am citit de curand un articol beton cum sa dai atac cu 12 goliath protejati de 6 detectoare (D-Matrix pe toti) si cica intrii cu ei in baza principala ca in park, termini de distrus totul si constati ca ai piredut 1 (unu) din 12 !! Totul e sa te misti repede ca dureaza putin chestia aia, dar daca ai 12 detectoare, e alta viata...stiu costa....dar face !! Mortala faza, mi-a placut la nebunie, dar iti trebuie gaze in prostie, e drept Plus micromanagement foarte rapid sa nu dai Matrix pe ultimu si pe primu sa se termine

GunX is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2000, 13:46   #9 (permalink)
spiral architect

Cool

Mai baietzi ideea topicului era alta. Va mai explic o data: Starcraft nu mi se pare 100% strategie, ci viteza cu care te mishti are o pondere importanta. Shi sa va dau exemple de jocuri "strategie": Settlers 2 fratzilor sau Knights and Merchants.

Asta nu inseamna ca nu imi place Starcraft, ca nu imi plac rts'urile sau ca ma mishc incet, doar ca le prefer pe cele cu o doza mai mare de strategie shi in sensu' asta abia ashtept sa apara Warcraft 3 care, apropo, se va departa ca mod de joc de Starcraft. Dar nu va nelinishtitzi ca baietzii mai mult ca sigur fac planurile pentru un Starcraft 2.

------------------
"The sound of the bones crushing beneath your feet is the sign of your awesome victory"
Bill Roper, Warcraft: Orcs and Humans

Old 21-02-2000, 15:07   #10 (permalink)
Registered User

hopeless...

The Shaper is offline    Reply With Quote
Old 21-02-2000, 23:19   #11 (permalink)
Registered User

Heheh, StarCraft acu doua seri pe GAMEOVER cu niste laaaaaaaaaaaaaaaaaag in 4 devenise turn based, puteai scrie un roman pana lua un SCV o comanda, asa ca nu totdeauna viteza primeaza (mai e nevoie sa zic ca ne-am saturat de atat chat si am iesit ?)

GunX is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2000, 05:10   #12 (permalink)
Registered User

Viracocha's Avatar

Max...,tu ar trebui sa joci (asta daca n-ai facut-o deja) seria Myth, care este intr-adevar strategia pura in timp real.
Cat despre viteza de joc in Starcraft....uite d-aia nu ma dau in vant dupa sali de jocuri.Iau bataie de la unu' nu pentru ca e mai bun strateg decat mine ci pentru ca misca mouse-ul mai repede,chestie care nu imi place deloc, avand in vedere ca totusi,Starcraftul este Strategie.
Asa ca traiasca Heroes 3 !!!!

Viracocha is offline    Reply With Quote
Old 26-02-2000, 06:36   #13 (permalink)
Condamnat la viata

unq_flipmo's Avatar

Talking

Cu cit joci mai mult cu atit viteza ta de reactie va creste (proportional chiar)!.Eu ma simt complexat si am probleme de concentrare si fara sa intirzii cu build order-ul pe care mi l-am propus pina la un punct al jocului!Incearca sa joci pe o viteza inferioara vezi poate se schimba ceva! La Heroes intervine alta problema mult mai grava care face ca necesitatea de a juca "repede" in SC sa para o gluma:NOROCUL!Sper sa nu ma poti contrazice! Altfel pusa problema ar sta asa :joaca Her3 cu timelimit 1 minut si o sa vezi ca daca nu stii(si folosesti) tastele si nu clichezi repede pina sa misti eroul(ii) iti va aparea pe ecran :You have 5..4..3..2..1 seconds left in your turn!!!Apoi bineinteles implacabilul:Your time has expired !!! Sper ca esti multumit de cit am aberat!

------------------
...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!

unq_flipmo is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2000, 16:50   #14 (permalink)
The Raven
Guest

Lightbulb

Pt. toti cei care...vor strategii 100% sa joace SHOGUN ( cand va aparea ), Tzar sau Majestic ( cand va aparea )!! Asta nu inseamna ca zic ca Starcraft e nashpa - de fapt e BETON!

Reply With Quote
Old 28-02-2000, 01:49   #15 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Cool

Demou' de la Shogun m-a dat pe spate.

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 29-02-2000, 14:43   #16 (permalink)
spiral architect

Cool

Da' apropo de strategii adevarate ce zicetzi de Majesty?

------------------
"You're good, kid, you're good... But as long as I'm here, you're the second best."

Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules