![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | Daca e vorba de atatea joace interesante shi de atatea topuri sa va vad raspunzand la asta. ![]() Shi va mai rog inca ceva sa facetzi un top al celor mai buni Bombermani din tzara ? ![]() 1) [MK]RivVa 2) [MK]BalzacK 3) [MK]Killer 4) [DK]Narco 5) TeRro | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Bai daca tot vreti sa vedeti la ce e cel mai bun killer va arata oricand,la Atomic Bomberman fac legea in tara.Nici "the fucking leader" nu ma poate opri din ascensiunea iremediabila. ![]() Pentru ca MK nu da inapoi de la nimic mai ales la BM unde sectia este condusa de mine in persoana shi de care nu s-a spus nimic pentru ca era o sectie "strict secreta". ![]() Acum ca a iesit la iveala adevarata valoare a BM-ului pe forum va rog frumos sa fugitzi cat mai departe de acest loc inevitabil de periculos. ![]() ------------------ Bafta shi ne vedem data viitoare!
__________________ what goes around comes around | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
PENTRU JATONI DIN MK!! Cine-i cred pe cei din MK ca ei sunt pe primul loc in Galati la q2 va inselati Va spun eu ca sunt din Galati ca nu sunt chiar asa de buni cum par sau cu se incred ei [BDC] le-a pus destule probleme la q2 si chiar cred ca suntem mai buni decit ei mai ales in team (ADICA EU CU STING)care cred ca e pe locul 2sau3 Asa ca sa nu va luati dupa ei ca sunt asa buni precum par daca nu jucati cu ei Intradevar MK Hitler la batut pe Vaipa cind a venit in Galti Dar restul clanului......... Deci pentru MK:cind mai facem o joaca in team sa va mai aratam ca BDC e THE BEST? )CLASAMENUL PE GALATI 1)[MK]Hitler 2)[MK]BALZAC 3)[BDC]Sting 4)[BDC]KABAL 5)???????? Asta cred eu ca e clasamentul pe Galati Si pentru Bucuresteni:cred ca merita pus barim unul din Galati in clasamentul facut de voi(adica pe tara) CURIND DEMO [BDC]vs[MK]!! Bafta la toti quakeri din tara !! Si poate meseriasi de q2 din tara o sa vina sa ne dea o vizita sa va aratam ce inseamna q2 la GALATI ------------------ | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Guest |
Bai Kabal, hai sa-ti explic cum e treaba. Se scrie jaloane,nu jaloni si nici jatoni cum ai spus tu. Si cu faza cu bdc-ul aberezi urat de tot. Parca o luati de nu stiati ce era cu voi de la Hitler si Balzack si acum sunteti mari pericole publice. Si alta treaba. La voi in clan cine mai e bazat, in afara de tine si Sting? ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
Bai frozen dupa ce ai intrat si tu in MK acum le tii partea? Oricum cu tine sau fara tine in MK e aceeasi treaba Si-nca ceva am recunoscut ca Hitler si Balzac sunt mai buni decit noi Dar restul mk e varza Chiar si tu baa Asa ca sa nu va mai dati tari pe spatele altora Oricum sunteti varza in afara de cei amintiti de mai sus Asa ca ......!!!!!!! ))))Sa veniti sa mai facem una cu voi sa va aratam ca BDC e tare in Galati Ziceti si voi unde sa ne intilnim sa facem una!! Hai gata ca ma plictisiti!! | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest |
Bai Kabalus, ia-l pe Sting si veniti in club la studenti vineri,sambata sau duminica. Si totusi raspunde-mi si mie la intrebarea aia. Cine mai e bazat din BDC in afara de tine si Sting? ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Guest |
In primul rand bey KABAL mai mult de 3 meciuri la 2vs2 shi 1 de 3vs3 nu ne-atzi batut. ![]() Shi restul......nu are rost sa mai vorbim ca ......imi e sa nu va fac de rushine ![]() Shi inca ceva KABAL nu mai face atata publicitate cu singurul DEMO in care ne-atzi batut la 3vs3. Clanul vostru,in care al de terro care au plans ca sa intre in [MK]. ![]() Shi mai facetzi shi strigaturi aiurea. Shi nu uita ca de faza [MK]Df_nzk tu nu treci shi nici STING. Sper sa realizezi!!! Shi mai vino shi tu sa mai faci una cu nzk ca sa te convingi. Shi in al doilea rand pt. GHEROS sa shtii ca venim Vineri in BUCALE. [Mesaj modificat de [MK]BalzacK (modificat la 22 Octombrie 1999).] | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Guest |
Bai GHEROS[CG] noi venim miercuri shi o sa umblam prin DINASTY daca shtii pe unde vine ala! Oricum eu unul o sa intreb de netul ala ca am auzit ca DUMINICA e concurs sau SAMBATA. Ne vedem noi pe acolo ok ? ![]() | ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|