![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
L-am jucat destul de putzin dar m-a captivat destul de mult. Destul de frumos shi in retzea...dar e o clona prea nesimtzitza de AOE aproape din toate punctele de vedere...sau e o continuare shi nu shtiam io? ------------------ "The smell of death surrounds me(dolby stereo)"
__________________ precoc si perspicac | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Nu stiu caum de ti se pare tie clona de AOE dar nu prea seamana de fel, in primul rand zici ca e un fel de quest...oricum e penal. Eu nu asi fi iesit cu asemenea joc pe piatza la ora asta...si mai sunt multe altele pe anu' 2000 care sunt pur si simplu degeaba. Asta este unul dintre ELE. ------------------ Phantom strike's again
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Phantom tzie "Food","Wood","Stone","Gold" nu tzi se pare ca suna a "AoE" ? ![]() Shi nu e chiar degeaba .. spune-mi tu un RTS in care unitatile sa aibe inventar .. daca un tzaran moare si ii cade mancarea, poti sa o duci cu un soldat la keep .. Si vreau sa zic ca seamana mult mai mult cu ...err...Warcraft decat cu AoE. Mie imi plac loading-screenurile
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Daca iesea mai devreme putea sa fie un hit.Akuma cand totzi joaka brood nu mai are sanse. Orikum merita jukat. Lui _Conrad_2 ii plac loading-screen-urile ![]() ------------------ Daca prostia ar durea am fi cu totii surzi!!!
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
...spuse Phantom. Din cite am auzit, si la Warcraft 3 se pot cara obiecte. Si se spune ca ala ar fi rts. Pe mine ma amuza ca un atac ca lumea se face cu 4 controale de unitati. Si aici chiar conteaza numarul de arcasi si pozitionarea lor pe cimpul de lupta. Iar turnurile sint turnuri. Trebuie sa fie lovite o gramada de timp ca sa "moara". Nu am vazut AOE2, iar AOE 1 l'am "in transit". Mie mi se pare ca Tzar e un joc bunicel si nu inteleg indignarea (unora) fata de el. E clona ? Bine. Si TS e clona, si TA e clona si Starcraft e clona. Si ?
__________________ what do green ninjas fire at enemies? | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Quote:
[This message has been edited by _ConraD_2 (edited 18 February 2000).]
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Conrad, man, nu vii si refuzi un joc din start doar pentru faptul ca e clona de nu-stiu-ce. Il joci (daca iti pica in mina), poate gasesti un feeling pe care nu l'ai avut la original sau nu l'ai mai avut deloc. In rest, nu vad de ce m'ai citat. Nu sint asa de important ca sa merit sa fiu citat. Eventual postum ![]() Si sa ne referim strict la Tzar. Ce e rau la el ?
__________________ what do green ninjas fire at enemies? | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Pitesti,Romania |
vlaikule sa moa'cici te kred ca-ti place rablamentu ala in care 2 calareti nu prind un tzaran da sa shtii parerea tuturor E VARZAAAAAAAA !!!! apropo daca aud ceva nashpa sparg fatzau nu alta....heheheh g-yeah.......Moa'CiCi.......CiCi RuLeZ | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Va ambalati aiurea pt. un joc care va apare luna viitoare(vedeti www.talonsoft.com).Versiunea pirat este o beta 3 foarte proasta.Eu sunt un maniac:ce ma intereseaza monitorizez,asa ca sunt cu ochii pe tzar.Nu-mi aduc aminte ca in aoe 1 sau 2 sa fii avut magii artefacte si potiuni,iar eroii erau slabuti. ------------------ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.Wild C.A.T.S. [This message has been edited by dacicus (edited 19 February 2000).] [This message has been edited by dacicus (edited 19 February 2000).]
__________________ There are things worth fighting for and there are things worth dying for.The trick is to choose the right ones.The Grifter | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Ares daca asa o sa arate aoe 3, ma las de ... fotbal !!! Joaca cineva age2 la greu????? Eu joc pe 200,000 partida
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Prezent, baiatu joaca AOE2 la super greu si care e aluzia cu banutzii, ce ai prea multi si te dau afara din casa, sari la gat cu pariu' si mai stam de vorba. E marfa AOE2 eu nu stiu cum mai sunt indivizi care mai se apropie de Starcraft&continuarea eu am renuntat trebuie sa existe si o noutate ca altfel traim numai in trecut, astept si eu Tzar, sper sa merite, ca sa nu mai spun ca astept Shogun Total War care se tot amana. Sper sa fie anul strategiilor ca in ultima vreme au fost cam putine si in plus slabute, cu mici excepti(AOE2). ![]() ------------------ La mare la soare ......
__________________ May the fun be with u! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Tzar e naspa! Joc age nu ca ma dau banii afara din casa dar sunt bazat si imi place enorm jocul ... Dar adversarii mei vor sa jucam numai arabia sau blackforest unde pierd !!! (ma rup britanicii), pe apa omor tot cu vikings sau japonezi!!! Chiar, Shogun, ce stii de el??? Ma intereseaza pt ca ador tot ce e legat de japonezi
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Guest |
Ca tot veni vorba de Tzar... n-am mai vazut pana acum un demo (de joc) care sa expire dupa ??? zile! Eu l-am instalat pe hard impreuna cu alte demouri de pe xpc si cand am vrut sa-l joc peste vreo saptamana ma anuntza ca nesimtitu ca a expirat! Halal vecini shi pretini ![]() Ca tot incepu o discutie "in pro si contra" pe mine demo-ul de Majesty de pe acelasi CD m-a dat gata! Este unul dintre putinele jocuri "neclonate" din ultimii ani! | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
AoE cu miros de muraturi.
__________________ ...anyway, this cake is great, it's so delicious and moist. | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|