![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Hey am full cd LE MANS dar nu are multiplayer??!??! desi pe coperta scrie ca are !
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
poate te-ai pricopsit c-un beta... nu conteaza daca pe carcasa scrie "full"... ------------------ I was put on this earth to do a certain number of things; At the rate I'm going I'll never die...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
E tot jocul, m-am dus pe pagina la INFOGRAMES si scrie single player game :-( Pacat de el pt ca e acelasi gen cu TOCA 2 adica foarte realist
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Realist? Ha ha ha. Unul din cele mai nashpa jocuri cu masini aparute in ultima vreme, plus ca nu are multiplayer, dupa cum ai zis. Arunca-ti ochiul putin sa site-urile web de review-uri la jocuri cu masini si vezi ce scoruri a luat. Imi pare chiar foarte rau ca mi l-am tras pe CD. Nu-l mai compara cu TOCA2. Poate grafica mai salveaza putin. Daca vrei realist joaca mai noul SuperBike2000. E demential de realist. [This message has been edited by Simulatoru (edited 18 February 2000).]
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel and Virtual Performance Parts cockpit Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Superbike?Atat de realist incat nu se poate juca.Demoul, cel putin, care se misca si naspa pe deasupra.Eu am zis pas... ------------------ When in doubt, press Ctrl-Alt-Del
__________________ There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Se misca nashpa? Eu il gasesc jucabil pe i740. Oricum e greu de controlat cu tastatura. Eu il am full. Jocul va apare peste o saptamana in magazine. ![]() Accidentele sunt facute super mai putin faza in care sare prin aer playerul, care nu e variata de loc.
__________________ Racing with Logitech G25 Racing Wheel and Virtual Performance Parts cockpit Flying with CH Fighterstick and CH Pro Throttle | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
NFS 2,3,4 sunt niste jocuri arcade pt copii ... Singurul misto a fost NFS1 !!! Stiti ceva de GP3 sau TOCA 3???????? ----- La toca2 care vi se par cele mai bune masini si care cele mai proaste? Eu zic ca sunt tari Volvo, Nissan si Laguna si vai de ele Mondeo si Honda ...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
STUN[BH]: E stas si Sports Car GT dar mai greu e SuperBike2000. Este cu mult peste precedentul SuperBike. Las' ca vine volanu' peste 2 sapt. si atunci sa vezi. Suntem trei tipi la firma care o sa ne cumparam. ![]() Cat despre GP3, exista deja o gramada de imagini pe net, dar nimeni nu stie daca sunt pe Direct3D sau pe software. Vedeti http://www.alphaf1.com/gp3. Eu cred ca sunt pe software sau un 3D nefinisat. Cica apare in iunie. Am auzit o chestie interesanta, cum ca Geoff Crammond ar programa strict in assembler, fara jucarii de-astea ca VC++. ![]() [This message has been edited by Simulatoru (edited 20 February 2000).]
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest |
Eu zic ca screenshot-urile alea sunt facute in Software Mode. Cel mai bine se observa in poza asta. Umbra masinii pe asfalt e prea patrata, si la fel si textura de pe copacul din stanga. Mai sunt poze in care copacii arata de parca ar fi facutzi cu glide, dar e si meritul JPG-ului ca face dithering si smoothing. Daca GP3 e software, e o veste buna pentru cei cu partitzii de NT, si o veste proasta pentru cei care n-au cel putin un P3 64MB. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu va fi numai software, doar ca Direct3D nu este implementat. Oricum in "features" ei precizeaza ca va rula pe 95/98/98SE/2000/ Millennium, deci nu merge pe NT. Software-ul este implementat prin DirectX si probabil va necesita cel putin 6.1, daca nu cumva baga un 3.0 ca Novalogic.
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Sunt, mie poza aia nu mi se pare software absolut deloc, ca n-are antialiasing asta e altceva
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Sa le zici la pustanii aia din clasa a 5-a ca ala e ffff realist ))))GabiS, Peugeot e f prost in TOCA 2, cele mai bune sunt NISSAN (cele mai bune frane), VOLVO si LAGUNA (cu asta din urma prind 152)
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|