![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
ROBOCOP, versiunea de HC. Nu m-a bucurat prea mult mesajul "Congratulation ! You have finished the game !"
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti |
Mortyr dar am avut varianta sparta. Si am intrat intr-o camera dupa ce omorasem 3 chestii mai mari asa. Si dupa aia mi-a aparut meniu. Oricum a fost un jeg de joc.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Bucale,Romania |
Fratzilor, da si Quake 2 se termina cam de-an partzilea...Mie nu mi-a placut...In schimb mi-a placut la nebunie cum s-a terminat SIN ,versiunea full...Gagica era beton, nu stiu daca l-ati jucat..Aha...sa nu uit...Io am anceput sa joc HalfLife doar de citeva saptamini,si am ajuns la un nivel(destul de avansat) unde trebuie sa sar de pe o planetutza pe alta, shi aia zboara in jurul meu si ma omoara la greu,e si greu sa iti mentii echilibrul ca e un fel de low gravitation...Poate careva sa imi spuna daca mai e mult din joc, de la nivelu asta? Ca io m-am cam plictisit...
__________________ ---REBOOT UNIVERSE?--- ****YES******NO******** | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cel mai oribil final l-a avut Dune 1 cu Atreides si Ordos pt. ca Harkonenii au avut un final mai acceptabil. ![]() ------------------ Burn baby BURN!!!!!!! [This message has been edited by PyrO (edited 06 February 2000).]
__________________ Fear and pain may accompany Death But it is desire that shepherds its certainty | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: tzara visurilor frumoase |
Athos, te referi cumva la filmuletz? Mie nu mi-a placut lupta cu Doskias, prea simpla si prea usoara, insa Kaleb (si nu Khaleb) s-a batut onorabil, iar faza cu impartzitul party-ului in 3- nota 11. Filmuletzul mi-a placut, doua zile am fost marcat din cauza lui; dupa ce am jucat 65 de ore la el, sa se termine asa, nu ma asteptam si tocmai d-aia mi s-a parut super. Verso, daca te-ai plictisit de HL, lasa-l, ca finalul e slabutz, un bebe gigantic care cica-i tata monstrilor. ------------------ There's no point in living if we can't feel the life. We know when to kiss, and we know when to kill. If we can't have it all, then nobody will. The world is not enought!
__________________ He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... When you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Constantza,Romania |
....Errrr...Let me think...The Fifth Element. Oricum avea o graphica nashpa de naspha... intra in aceiasi categorie cu Tomb Raider II&III Khaleb & Verso : da, e adevarat, joci detzi sar capacele la Hl shi te ashteptzi la ceva ff tare asha ca ramai cam deziluzionat, da' jocu' e marpha...Sa vedem ce fac cu HL- Oposing Force.. ------------------ "NICE SHOT, SIR!"
__________________ "The one that's going to get you is always the one you don't see So take my word: watch your six!" | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Guest |
PyrO, esti sigur ca nu vorbesti de Dune 2 ? Ca din cate imi aduc aminte, in Dune 1 nu alegeai nici o casa. Jucai cu Atreides si atat. Posibil sa ma insel. VERSO, tu esti chiar la inceputul "plimbarii" prin dimensiunea extraterestra. Si vezi ca poti sa treci destul de usor de pe o platforma pe alta, trebuie doar sa astepti sa ajung una sub alta si dupa ce a trecut pe sub tine, sari pe ea. Despre sfarsit de joc nasol, nu stiu. Mi-e lene sa ma gandesc. Dar stiu ce sfarsit de joc m-a impresionat: OUTCAST. SUPERB !!! ------------------ This is a men's world, but we mean NOTHING... without a woman or a girl ! [This message has been edited by Ghost (edited 07 February 2000).] | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Half Life... a fost chiar cretin. La un joc asa superb asteptam un sfarsit mai reusit. ------------------ Hush little baby,don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beast under your bed In your closet in your head.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Ce a fost misto mah, ca vine ala si ma pune sa aleg (sa mor sau sa lucrez pt. ei) aia e misto ?!!!? Inteleg ca au vrut sa lase o continuare , da' nici chiar asa, ma asteptam la ceva mai mult. ------------------ Hush little baby,don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beast under your bed In your closet in your head.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Home |
Stie cineva unde mai gasesc Dune 1 ? A avut cel mai beton sfarsit, mai ales ca abia incepusem sa citesc cartea... Sfarsit urat a avut M&M VI pt ca nici n-am inteles despre ce era vorba. Era ver sparta, da nici M&M VII la care joc acuma nu cred ca o sa fie mai bun (acum am ver FULL and I am )
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Guest |
Diablo2...ho! nu sariti...da dupa intr-ul ala bestial,jocul tare de tot...poate ca nu ma asteptam la un asemenea sfarsit,da mi s-a parut cel putin SEC!
| ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|