![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Fratzilor, vazand eu ca multzi se rup in figuri (unii chiar pe buna dreptate) ca sunt meseriashi la Heroes 3, m-am gandit sa le lansez o "provocare". Provocarea consta in doua salvari, una a mea shi alta apartzinand lui Joker. Deci: 1. Joker - la aceasta salvare avetzi de infruntat cu Adela 1000 de Titani. - problema nu este sa ii batetzi (deshi sunt sigur ca multzi asha-zishi jucatori de nici atat nu vor fi in stare), ci sa facetzi acest lucru fara sa pierdetzi NIMIC). 2. Assassin - trebuie sa intratzi cu Cyra in subterane, sa batetzi eroul inamic care are 1800 Cyclops shi sa pierdetzi doar TREI Griffins. Salvarea lui Joker este mult mai ushoara, dar a mea necesita mai multa experientza privind HOMM, eu fiind nevoit sa ma bat cu ambii eroi inamici (in ciuda faptului ca cel care a facut harta subliniaza ca nu am suficiente trupe sa ii bat), deoarece astfel se deschideau barierele shi imi lua mai mult timp sa termin nivelul. Deci, totzi cei care suntetzi sau va simtitzi meseriashi la HOMM, trimitetzi-mi un E-mail la q_assassin@hotmail.com shi vetzi primi in maxim doua zile cele doua salvari, plus harta propriu-zisa (jrussell@danlon.physics.uwo.ca) pentru a o termina shi voi (atentie!!!, nu este o harta pentru incepatori!!!). Mentzionez ca am terminat harta in 200 de zile cu 386 puncte, iar Joker in 118 zile cu 388 puncte, amandoi pe "impossibile" (ca orice jucator de Heroes care se respecta). Cei care sunt meseriashi la HOMM sunt sigur nu le va fi greu sa indeplineasca conditziile mele shi ca vor aprecia ingeniozitatea shi fun-ul rezultat. Daca shi voi avetzi asemenea salvari meseriashe sunt gata sa accept provocarile voastre. Solutziile voastre mi le vetzi trimite prin E-mail, detaliate, iar eu le voi publica dupa o perioada de timp pe care o las la alegerea mea.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mai baiatule, scuze ca iti stric entuziasmul la heroes, da ce facem aici, vorbim discutii? Eu sunt convins ca "problemele" respective se pot rezolva, dar fazele suna cam ridicol. Seamana oarecum cu bancul ala, "Faci pariu ca pot sa ma psh pe tine fara sa te ud? Adica sa bati 1800 de ciclopi si sa pierzi 3 grifoni, nu este nimic absurd in asta, da nu are sens. Eu sunt convins ca multe din fazele respective ar face mari probleme unor jucatori de heroes, da parca o dam in diverse | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Sincer, e interesant ca exercitiu. Dar nu e deloc relevant. Nu inseamna ca daca rezolvi salvarile alea esti meserias la Heroes sau ca nu esti. Deciziile se iau cind lupti fata in fata, si fara sa stii dinainte. Ca una e cind incerci lupta aia de 10 ori pina iti iese, si alta e cind te lupti cu un erou advers despre care nu sti nimic si trebuie sa mergi la intuitie: o avea artefact anti-blind, anti-forgetfulness? o avea Armaggedon si mi-l da de ma indoaie cu toate trupele care le am eu? daca are Beserk Expert si ma linsheaza cu tot cu 24 de arhangheli ai mei? - una e sa joci lupta de 5-6 ori stiind toate detaliile astea si alta e cind lupti o singura data. Poate ca a 5-a oara cistigi lupta - dar primele 4 dati ai pierdut. Si ai fi pierdut meciul. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Dar exercitiul ramane. Altfel jucam doar in multiplayer sau interzicem salvarile, Peke. Oricum oricine simte o alta satisfactie cand castigi un joc fara load/save... Daca a trecut de un anumit nivel ![]() Oricum, good point. Cand stii la ce sa te astepti normal ca nu mai are nici un farmec. Cu alte cuvinte, expect the unexpected... and treasure it. Cat despre rezolvarea propriu-zisa... sunt ciclopi simpli sau Kings? si cat de bun e eroul? vraji, ceva? Dar cel advers? E o plaja mult prea mare... Daca ma lasi sa-mi fac eroul imi pun un gremlin si ii bat exagerez, dar ai prins ideea.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Este adevarat ca genu' acesta de salvari nu inseamna foarte mult privind experientza unui jucator de Heroes da' este shi aici o contributzie, nu? Sunt sigur ca jucatorii buni de Heroes nu vor avea probleme. Nu am dat detalii, tocmai pentru a crea un "suspans". Iar in privintza salvarilor, shi eu shi Joker le-am reluat de doar 2 ori.
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
Trebuie sa sustin opinia lui Peke. Chiar mai mult mi se pare ca problemele pe care le ridica salvarile tale sint destul de "inguste" Assassin. Si-n plus provocarea la Heroes e sa rizi la urma (si cel mai bine) nu sa ai grija sa ajungi cu toate steagurile intacte la sfirsitul luptei. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Shadow, eu zic ca atunci cand joci pe impossible, fie single, fie multi, fiecare monstru conteaza. E adevarat ca din acest punct de vedere e mai ushor Heroes 3 decat Heroes 2 sau chiar Heroes 1... Shi cu salvarile alea ce se mai aude? Ceva doritori?
|
| | #11 (permalink) | ||
|
shi pa mine.
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Au mai intrat in competitzie Marius, nashu, El_Torque shi Ochi. Peke, avand in vedere influentza Heroesului in aceasta "zona", de ce nu se face un subiect separat?. De ce Diablo2, shi nu Heroes (1, 2, 3) - la fel ca Quake (1, 2, 3) - sau chiar si Starcraft?
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Am primit reclamatzii cum ka la salvarea lui Joker se blocheaza Heroes 3. Se poate sa fi fost din cauza unei dischete defecte. Imi cer scuze. Promit ka totzi cei care s-au inscris in cursa o vor primi din nou. Inca o data imi cer scuze. A mai intrat in cursa shi tunnar... Inca nu am primit nici o rezolvare de la nimeni... Salvarile trebuie "rezolvate" fara coduri, fara sa va folositzi de buguri (de exemplu, cel care itzi permite sa dai de doua ori cu vraja in aceeashi tura). Ashtept in continuare impresiile voastre...
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Fratzilor, tzin sa spun ca unul dintre voi a rezolvat salvarea Assassin. Nu spui care, persoana importanta! Asthept raspunsurile celorlaltzi. Chiar asha de greu sa fie? Pai unde sunt jucatorii de Heroes din acest forum - ca parca se bateau o gramada cu caramida in piept ca sunt expertzi?...
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Fratzilor shi nevestelor au trecut atatea saptamani shi nu a mai trimis nimeni nici o solutzie, dupa ce m-am chinuit atata sa va trimit salvarile... Va mai las inca 14 zile...apoi voi publica solutziile. ------------------ Clientu' de azi, victima de maiine
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Nu inca! Lasa-ma un pic ca eu nici macar nu am apucat sa imi iau salvarile acasa dupa ce am venit din concediu...
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Ba ce pana mea ne obosesti cu topicuri de acum o luna?Care e faza? ![]() ------------------ ...and remember , drugs are baaad,alcohol is baaad!!!
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Guest |
tre' sa dau eu mail sau te osteneshti tu sa mi trimitzi si mie unu cu salvarile alea de tot scandalu'... Nu ca ashi fi cine stie ce meseriash dar sa vedem si noi cum sta treaba. Apropo de joc..dadui de o varianta unde in 2 luni imi facusem si eu bunatate de armata si m am intalnit cu o nemancata de eroaie cu 4800 de magi si 400 de arhangheli ( plus ceva maruntzishuri de inca vreo 600 de animalutze) de m am uitat cu mila la mandretzile mele de 36 de arhangheli stranshi cu japca si cu sudoarea fruntzii ![]() ------------------ Kidu@The-Pentagon.Com | ||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|