![]() |
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
cica dupa ce termina warcraft3 se apuca de starcraft 2 ... imagine that ...
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: BUH,RO |
da' de ce ziceti asta ? io parca am vazut un beta pe un site de warez si mi-a zis un prieten care nu minte ca s-a jucat si nu e marfa,de-aia nu e pe piata...cica doar la rusi se mai joaca din snobism... daca il are cineva sa imi dea si mie un mesaj ca sa il iau si sa devenim prieteni
__________________ See ya, The Shaper. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Mai las topicul deschis doar pentru ca Shaper si Filip sunt niste glumetzi, si pentru ca daca as inchide toate threadurile dobitoace de la "Jocuri" din momentul asta as putea sa inchid tot forumul. Si Marian, pe la tine acasa poti sa vorbesti cum vrei tu, aici insa nu se poate, si daca vrei sa ai o viata mai lunga printre noi te sfatuiesc sa incerci sa te autocenzurezi putin. Pentru tine si pentru toti cei care mai au intrebari despre Starcraft 2, va sfatuiesc sa dati o tura pe la www.blizzard.com Logic, nu? Si daca vedeti pe-acolo scris ceva de Starcraft 2, si nu intelegeti, veniti inapoi si intrebati aici. Noi vom face tot posibilul ca sa va raspundem. Pana atunci insa, la mare, la soare, vize shi valize! ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Faza cu Starcraft 2 incepe cand se termina Warcraft 3 nu este total aiurea .. http://www.warcraftiii.net/faq/#sc2 Asta in cazul in care va exista Starcraft 2.. Dar cred ca Blizzard nu o sa rateze ocazia de a continua povestea. Blizzardul are un stil de a da un sfarsit jocurilor a.î. sa fie "continuabile" usor.
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| http://www.starcraft2.org/ nu este site oficial, dar cam asta este tot ce stiu despre sc2. Mi se pare ca pe site-ul ala acum vreo 6 luni scria "Launching in January". Cred ca astia schimba luna pana cand se anuta jocul, daca se anunta.
__________________ ~Eschew obfuscation! | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
~_{MARIAN}_~ ...si ce te lauzi ? ![]() Vezi ca Andrei are dreptate ... Si asta e valabil pentru toti care au nelamuriri in legatura cu jocuruile facute de Blizzard. Acolo scrie foarte clar "CURRENT PROJECTS (CLick on a Project for more details >>> ) " ------------------ ...sounds like a spell or somekind.
__________________ WIN32_LEAN_AND_MEAN | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Guest |
Heheheh, dar de ce sa nmu apara si Starcraft 3? Cred ca daca Metal accepta sa fie nasul copiilor mei o sa accepte si Blizzard sa scoata SC3... Asa ca Metal... in 20 de ani ma insor.. si pe urma fac si copii.. asa ca... Iar cu Shaperu nu as vrea sa fiuy prieten nici in ruprul capului...e cel mai nenorocit om de pe Pamant.. ))))
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: yz-lql |
StarCraft 2 a aparut vara trecuta in Afganistan,shi cand am fost acolo m-am jucat la el.Mai are 2 rase in plus care se numesc Gherg shi Huk shi vreau sa va spun ca Ghergii sunt cam cei mai buni dintre totzi.Shapere,io tzi-l l-ash da,dar cd-ul e original shi nu ma lasa mama sa-l scot din casa,iar in privintza prieteniei sa shtii ca nici in ruptul capului nu vreau sa fiu prieten cu tine. P.S.Metal sa ma chemi la botez ))
__________________ Legends never die...!!! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Guest |
Starcraft2??????? Da' chiar a aparut?Eu l-am vazut la unu in atsul motocicletei lui,da' am crezut ca e alta himera,cica Starcraft.LOL.Eu stiam ca ii zice "Warcraft in space"(between the ears),da daca zicetzi voi va cred,ca doar nu ma pun acu' la scandal. ------------------ In space, no one can hear you scream. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Nu ma,eu cred ca Hukii sunt mai buni decat Ghergii pentru ca au unitatea aia Barrier care trage si in aer. ![]() P.S. Marian daca din reply-ul meu ai tras concluzia ca eu vreau scandal...atunci fa tu topic... ------------------ ...sounds like a spell or somekind.
__________________ WIN32_LEAN_AND_MEAN | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|