Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-04-2000, 20:07   #1 (permalink)
Registered User

Post Revenant Problem

Am probleme mari cu jocul Revenant. L-am luat original, o caruta de bani si nu pot sa ma joc. Jocul imi crasheaza uneori calculatorul cind se incarca si daca reusesc sa intru in el, se blocheaza dupa citeva minute si ma intoarce brusc in Windows.
Am un Pentium 3, 450 Mh, Riva TNT 2 Ultra, ceva idei de ce se intimpla ce se intimpla?

Babylon5 is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2000, 01:01   #2 (permalink)
RaDul{e
Guest

Am patit si io chestia asta. Nu stiu daca e si la tine la fel, dar merita sa incerci. Fii atent: imi iesea si mie la fel ca la tine. Nu-mi dadea motiv. Am crezut ca e de la placa video si am incercat sa rulez in mod window (incearca si tu chestia asta, daca nu e ce zic eu, poate o sa te ajute, dupa cum o sa vezi). Surpriza a fost nu ca mergea, ci ca tot iesea dar dadea si mesaj de eroare. Era un fisier legat de sunet EAX (am SbLive!). Am zis io sa scot EAX-ul si am radiat fisierul cu problema. In fine, tot imi iesea, de data asta cu referire la un fisier de direct sound. Asa ca am purces la radierea tuturor fisierelor legate de sunet (sunt in directorul jocului). Dup-aia a mers. Mai tarziu am citit intr-adevar ca jocul avea probleme de compatibilitate cu EAX (se poate sa fie vorba de LiveWare). Au scos parca si un patch pentru asta.
Oricum iti recomand sa cauti daca exista vreun patch. Se poate sa-ti rezolve problema. Daca nu cauta pe site la ei vreo rubrica gen "troubleshooting".

------------------
If u wanna B my friend
Take my penis in your hand

Reply With Quote
Old 27-04-2000, 03:08   #3 (permalink)
Registered User

Mi-am pus patch si merge la fel de prost, dar o sa incerc ce ai zis (am si eu EAX, SB Live).

Old 27-04-2000, 04:22   #4 (permalink)
Registered User

Am sters fisierele, merge, MERSI!

Old 28-04-2000, 02:20   #5 (permalink)
RaDul{e
Guest

De kkt faza. Citisem totusi ca o rezolvasem. Pacat pentru ca avea sunete frumushele...

------------------
If u wanna B my friend
Take my penis in your hand

Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules