![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
A terminat cineva lungul drum de la perioada de proba pana la...naiba stie unde se termina, eu de abia am ajuns sa-l concediez pe tipul care era chief test driver si acu ma concurez cu gagica . Problema e ca am ajuns la niste nivele absolut criminale ca dificultate si nu cred ca le voi termina vreodata, la ultimu am incercat de aproximativ 120 de ori pana am reusit in sfarsit. Astia nu sunt sanatosi ? Ori e joc, ori ce draq e ? Super nasol, mai ales turn over ala de 180 de grade, mers cu spatele (!!!!!) si apoi iar 360 de grade...sa ametesti de tot, si ca sa nu fie prea usor, ia si o limita de timp pe care o termin in final dupa 100 de ore de incercari cu 0.12 mai putin . Si faza in care concurezi cu niste tipi care la plecare, cu exact aceeasi masina ca tine, ti-o iau inainte rau de tot, eu ne-ridicand picioru de pe acceleratie deloc, in schimb la ei mai vad stopurile aprinzandu-se din cand in cand !! (?)Voi pe unde sunteti ? Exista un final ? A ajuns cineva la eu ? Cum, toti ? Bunilor ! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu am terminat Factory Driver in aproximativ 1 saptamana si nu am stat mai mult de 1 oara la un nivel. Asa e, sunt destul de grele dar nu imposibile. La ultima misiune am lasat-o in urma pe aia la 2-3 secunde si fara sa o busesc, doar am fost mai bun ![]() ------------------ Ochiul meu, cerul tau... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu am terminat Factory Driver in aproximativ 1 saptamana si nu am stat mai mult de 1 oara la un nivel. Asa e, sunt destul de grele dar nu imposibile. La ultima misiune am lasat-o in urma pe aia la 2-3 secunde si fara sa o busesc, doar am fost mai bun ![]() ------------------ Ochiul meu, cerul tau... | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Guest |
Dupa mine factory driver nu are nici un haz. Evolution e mult mai misto pentru asemanarea multdorita si poate intamplatoare cu un joculetz de prin '93 : HOTROD
| ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|