![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: AcA S.A.,Brasov,Romania |
Ce parere avetzi baietzi si fete de Ravenant ... Pe mine m-a fascinat , aproape ca ma renuntzat la alte jocuri ... Grafica bestiala , feeling super ... Mai spunetzi si voi ,,,
__________________ ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Guest |
Mda, jocul este intr-adevar cool. Are super grafica, super sunete, mega poveste, filme misthto, muzica bengoasa, jucabilitate bine gandita, insa... Are mari probleme cu liniaritatea: odata terminat, nu-ti vine in ruptul capului sa-l incepi din nou. Faptul ca de fiecare data cand vei juca, vei gasi aceleasi nivele, aceleasi arme, armuri etc. doare rau la un RPG. Pacat, ar fi putut fi un joc care sa scrie istorie. ------------------ If u wanna B my friend Take my penis in your hand | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
Cu monstrii aia ce e de tot apar , ca ma enerveaza ??? Daca ma duc mai departe , o belesc la intoarcere ... Apoi se misca cam naspa personajul , adica se impiedica de obiecte, nu stie sa o ia decat in linie dreapta ... Si dialogurile sunt cam exagerate .Altfel e super .
|
| | #4 (permalink) | ||
| Guest |
Ba, desi am auzit la multa lume, io n-am avut probleme cu monstrii aia de se respaunau la greuceanul. Din contra, mi s-a parut un fel de surogat pentru faza aia de la diablo cu monstrii random. Deh, sa ai totdeauna ce sa omori. Dialogurile - cam prosti actorii in rest mergeau. Totusi, liniaritatea mi se parte cel mai naspa lucru. Plus ca mergea cam exagerat de greu... ------------------ If u wanna B my friend Take my penis in your hand | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
Nu chiar Ce turn ? Chestia aia micutza ? Aaaa ... Da' de unde iau CHEIA ca sa o deschid ? Ce dragon ? Adica pasare din aia care nu poate fi batuta decat cu magie ? Daca e din aia , se rezolva ...
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
E un sat al chestiilor alea mici si enervante (nu mai stiu cum se cheama dar sunt albastri, verzi, mov ) pe care il gasesti dupa semnele de la plecarea din oras. In sat e un tip legat in mijloc. Salveaza-l si iti da cheia. Turnul il gasesti tot cu semnele de la rascrucile drumurilor. "Pasarea" aia e un dragon imens cu viata 500 sau 1000 (nu mai stiu). Apropo eu nu am folosit niciodata magia in lupta decat ca sa vad cum arata deci orice poate fi omorat cu sabia. PS: daca nu te prinzi cum e cu semnele tine-o tot la stanga si in sus dupa iesirea din oras prin dreapta (prin poarta din dreapta standurilor cu vegetale) si vei gasi satul. Daca gasesti un trandafir rosu prin oras il poti folosi sa deschizi in cimitir un sarcofag pe care il pazeste Styx (ai grija e rau baiatul daca esti la inceput) si vei gasi un colier. ------------------ ...and when the stranger will come, capable alone of reuniting the four key fragments... Dark Monk will oppose... | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Guest |
Nu am folosit magia prima oara cand am jucat jocul... A doua oara foloseam in prostie neural paralisys (sau care mai era care ii imobiliza). Dar iti spun o chestie: nu o sa-l termin a treia oara nici daca aduc toate caracterele cu care ma joc acum la Diablo (multiplayer) sau la Hellfire. Si sunt 6 caractere... Ce vreau sa spun e ca sunt de acord cu RaDu{e: jocul are rejucabilitate 0. Apropo stiai ca Locke = once-living? (iti spune bibliotecarul) ------------------ ...and when the stranger will come, capable alone of reuniting the four key fragments... Dark Monk will oppose... [This message has been edited by Chris (edited 28 April 2000).] | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest |
Heal? nu am folosit asa ceva. Aveam potiuni in prostie. Oricum la ce-ti foloseste heal cu warrior in Diablo pe Hell level? Iti spun eu pana faci tu un heal cu warrior o sa si scrie R.I.P. pe piatra funerara. ------------------ ...and when the stranger will come, capable alone of reuniting the four key fragments... Dark Monk will oppose... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Guest |
Mai are un bug jocul. Un bug de jucabilitate. Ca veni vorba de vrajbi, mi-am adus aminte de el. Jocul este si foarte prost balansat. Exista o vrajba cu care poti termina jocul fara nici o problema. Vraja se numeste invisibility. Te face invulnerabil (ei zic invizibil, dar de fapt esti invulnerabil) pe o durata destul de mare de timp. Dupa ce pui mana pe ea nici un monstru nu poate teoretic sa te mai omoare. Pe ala de la sfarsit il poti bate cu pumnii cu aceasta vrajba de kkt. Naspa faza again... ------------------ If u wanna B my friend Take my penis in your hand | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Guest |
Pt Tunar: Town portal este necesara intradevar dar heal nu prea. Poate doar ca sa faci economie de healing potions. Desi mare economie...Pe hell le consumi ca pe apa. Dai mai multi bani pe repararea armurii decat pe potiuni. In plus cu warrior poti folosi magia destul de eficient (fireball face minuni in 13-16 cand te scot din sarite snow witch-urile), bineinteles, eu vorbesc de un warrior de lvl 32+ ------------------ ...and when the stranger will come, capable alone of reuniting the four key fragments... Dark Monk will oppose... [This message has been edited by Chris (edited 28 April 2000).] | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
Intre timp am deescoperit si eu cum sa intru in sat , multzumesc oricum lu' Cris , dar situatzia era ceva mai complicata : trebuia sa vorbesc cu betzivul de la bar , care vroia un inel , care-l iei din turn , care-l deschizi cu cheia de la tipul legat din nord , apoi mergi cu betzivul pe alta insula , te cafteshtesti cu paianjeni de-tzi rugineste sabia de la venin ( pacat ca nu se strica , sau asha ceva , ar fi fost mai interesant ) . Acolo gaseshti amuleta cu care intri in sat la ogre , te batzi cu un ogre suparat , apoi intri in peshteri , de unde nu potzi sa ieshi decat prin teleportorul spre castel ( adica ca sa mergi din peshteri inapoi la ogre nu mai potzi , e aiurea faza ... ) ... Apoi in peshteri , cafteala cat incape ... By the way ... Cam cat mai e de jucat din peshteri ?
|
| | #18 (permalink) | ||
| Guest |
In primul rand: eu sunt Chris nu Cris (desi cred ca si pe Cris il cheama tot Cristian) Am impresia ca Cris e de la XPC. In al doilea rand: poti intra inapoi in sat din pesteri, doar ca n-ai vazut tu iesirea. In al treilea rand: Mai ai cam de 2-3 ori pe atat (ai terminat cam un sfert din joc). Daca mai ai intrebari zi, cred ca n-am uitat de tot jocul si iti pot raspunde... ------------------ ...and when the stranger will come, capable alone of reuniting the four key fragments... Dark Monk will oppose... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|