![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bacau, Romania |
Am varianta sparta a jocului. Si cand ajung pe vapor si incep toti sa cante nu se mai intampla nimic...adica danseaza aia de aiurea. Are cineva un save chiar dupa faza asta, ca n-as vrea sa pierd mult din joc. Mersi
__________________ Long live the Quakers | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Aia e un fel de protectie a jokului ca am avut niste salvari de la cineva dupa nivelul ala si merg foarte bine deci contine si al doilea cd. ------------------ Trece tancul peste tine, te ridici, mai indreptzi o coasta, doua, si spui: "Ce bine a fost!" si mergi mai departe.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Lucrul asta se intampla pentru ca nu ai versiunea full a jocului. Iti zic prieteneste sa faci rost de ea, pentru ca pierzi foarte multe. ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Oradea, Romania |
Aia gri cu Frozen...pierzi o gramada de fun fara full. Dar, trebui sa mearga aia sparta (si aia neagra) si fara save dupa, daca tin bine minte. Era o chestiune care se punea undeva peste varianta sparta si depasea faza aia...ah, da, erau practic inca vreo 8-10 arhive continind songu respectiv al piratilor, alea se despachetau undeva, se dedea load la savele de dinainte de song si dupa ce cintau baietii se putea sterge fila respectiva, ca batea ca la vreo suat de megi despachetata. Acuma, normal ca e nasol sa rtimiti asa ceva pe mail, asa ca ar fi mai simplu cu un save imediat dupa song, da nu stiu daca mai are careva chestiunea, caci de mult a fost...deja se lucreaza la partea a parta . Orisicit , daca poti fa-ti rost de full, copiat or ba , ca merita...
__________________ Never leave home without it... | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Guest |
Si mie mi sa intamplat acelasi lucru dar am un prieten care detzine varianta intreaga si mi-a dat un save imediat dupa ce termina aia de cantat. Jocul e intreg nu numai primul CD pentru ca dupa ce am bagat save-ul ala a mers ca pe roate. ------------------ Beam me out of here!! Provost out | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bacau, Romania |
pai da si mie pe mail save-ul.
__________________ Long live the Quakers | ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|