![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti |
Cine isi mai aminteste batranul Duke Nukem 3d, sau Red Alert, sau chiar Prince of Persia? Jocuri vechi, de mult trecute, dar care trezesc amintiri placute (pentru cine stie despre ce vorbesc). Am jucat in disperare Prince-ul acum vreo 2 zile si mi-au venit niste amintiri... Desi e un topic de gâgã, ma intrebam daca mai e cineva care isi aduce aminte da vremurile cand accelerator era un termen auto shi Dos era la ordinea zilei... Nostalgicul ![]() ------------------ If you ever wondered why you are stupid, here's the answer: So I can be smart!
__________________ ... ... I'm a happy person ... usually!
| ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 1999 Location: Bucale...Romania..i think! |
Jocul care mi-a "marcat" copilaria a fost Dune...il visam shi ashteptam cu infrigurare urmatoarea zi cand ma duceam la taicamiu la birou sa-l joc(k nu aveam acasa scula) ------------------ Let' change the way we eat... Let's change the way we live... Let's change the way we treat each other! | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Lost Vikings shi altele de genul asta Pai Io imi aduc aminte de ele Cum sa nu imi aduc doar ele m-au formatat pe mine in anii ce au urmat Ele sunt jocuri de referinta ,de baza ,jocuri care nu o sa moara niciodata Parerea mea e mult mai lunga dar nu am tp acum O sa mai revin
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
1. Dune2 2. Duke3D 3. Lost Vikings cam asta ar fi topul... in ordinea timpului de joc. Si pe bune, m-a surprins sa vad ca ati jucat exact ce-am jucat si eu... Nu cred sa fie alte oldies mai klumea!
__________________ " Thrust this into another man's flesh and they'll applaud and love you - for that... and you, you may begin to love them - for that! " Gladiator ________ Publicitate: Cand Burebista s-a suparat pe poporul lui le-a ars viile. Asa ca dacii au facut o masina. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
UNele dintre cele mai misto : Bioforge Duke Nukem 3d TFX Full Throttle Black Thorne Jungle Strike C&C C&C Redalert Warcraft 1&2 (sunt prea multe pt a fi enumerate aici) ------------------ Life is pain. Anybody that tells you differently is selling something.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Chestiile de care vorbiti voi sunt new releases.Ati jucat voi Metal Mutant sau Ultima 1&2 ...ori chiar LHX? Aste sunt real oldies ...
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Cel mai mult mi-au placut primele strategii: Dune2,Warcraft1&2 dar si doom si mai ales Wolfenstein3d(pt. feeling) ------------------ so it is said ,so it shall be done
__________________ so it is said ,so it shall be done | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
mie imi pare si acum rau ca n-am apucat sa joc Bioforge... in schimb Full Throttle, Lost Vikings 1&2, Black Thorne, Duke3D, Solar Winds 1&2 s.a. le mai am pe HDD. marfa de marfa. ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Dizzy-urile sunt vreo 20,inclusiv arcade-urile,si conversiile.Questurile sunt exact 11,din care 9 si 10 sunt in rusa,iar al 11 lea joc este fantastic dizzy,care nu a aparut pe spectrum.L-am jucat pe pc,megadrive;e cel mai bun quest cu dizzy ever;are muzica,animatii,tot ce mi-am dorit cind jucam dizzy 3 pe un spectrum. Cel mai bun joc ever : heavy on the magick. Say it again : heavy on the magick !!! Friggin' pc's,I want my spectrum back.Oh,and a Sam.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Hehehe ... Imi aduc aminte. Primu meu joc pe PC jucat a fost Retalu'. Mama, ce grafica.. Sau nu, mint a fost Das Boot, pe un 386 super bazat ce il avea un coleg. Apropo, a reushit cineva sa aterizeze la RETAL ? ------------------ Don't drink water ! Fish fuck in it !
__________________ ... un cantecel de dans cu balans ... | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 |
La RETAL ? Sorry, l-am terminat de vreo 50 de ori (era singurul simulator ca lumea pe atunci, chiar un racnet de misto ce era) si cred ca si azi mai reusesc sa aterizez TRANSVERSAL pe pista, era super usor, nu stiu de ce zici ca nu puteai, pana la urma repetitia e mama prostiei | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
N-am zis ca IO n-am reushit sa aterizez, io doar am intrebat daca a mai reushit cineva sa aterizeze, ca totzi prietenii mei care jucau RETAL erau exasperatzi ca nu pot sa aterizeze, iar eu veneam shi le ziceam : SIC , IO POT ![]() Era marfa ca aterizai venind pe pista la un unghi de 90 ca Harrieru ![]() ------------------ Don't drink water ! Fish fuck in it !
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucureºti - România |
Primele jocuri pe PC... sa-mi amintesc: 1. Grand Prix pe EGA, de la Accolade, cred ca am jucat traseul cu Germania de 1000 de ori 2. Golden Axe - SEGA rulez! ![]() 3. Supaplex - nu l-am terminat ![]() 4. Dune 1 & Dune 2- mi-au atat de mult incat am citit cartile! Pe toate pot spune fericit ca le-am jucat pe 386-le meu, care dupa un timp, se pricopsise si cu un Creative Sound Blaster (cel original, pe 8 biti). Legat de not so oldies but goldies, n-ati zis nimic de cea mai tare strategie economica: Transport Tycoon (1993) si apoi Transport Tycoon. Cate zile am pierdut sa le termin... Ce vremuri, ce vremuri ! ![]() ------------------ Sailor Mercury atg@xnet.ro S.ave O.ur S.ailors Romania AI no MESSAGE | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
offfff... nici io n-am reusit sa aterizez la Retal... hai radetzi... ![]() ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
He he he ![]() ------------------ Don't drink water ! Fish fuck in it !
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|