![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Da mah!!! E beton jocu..da am mai zis...si o repet..ca nu am quad pIII la 1000Mhz ca sa il joc.Nu stiu daca ai intrat pe site-ul lor da ei insista sa faci abstractie de viteza nasoala datorata D3d-ului.Am mai vazut o chestie interesanta:cica daca te inregistrezi iti trimit jocul din nou modificat si imbunatatit (fara buguri asa de multe). Anyway...pacat de idee si de feeling...s-au cam grabit cu enginu.
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Dar zau ca nici eu nu ma asteptam sa vad asa de repede acest nick aici, pe forum. Ti-am mai zis o data, de doua ori, de n`spe mii de ori ULTIMA 9: ASCENSION ESTE cel mai tare joc ca grafica si ca feeling. Aproape un simulator de viata virtuala, te face sa te simti ca Harap Alb in basme (un univers foarte credibil) Mai nou cand ma uit la cer mi se pare ca e mai virtual ca cel din U9 (serios). De ceva vreme ma gandeam sa pun si eu un post cu U9 dar vad ca mi-ai luat-o inainte. In orice caz eu iti zic BINE AI VENIT!!! P.S. Sa citez din Matrix: "Welcome to the real world" P.S. 2 I`ll be waiting for you...in Britannia [This message has been edited by Warrior of destiny (edited 27 April 2000).]
__________________ Viata este un RPG | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Ultima 9 este un joc extraordinar, si pot spune ca este cel mai bun joc pe care l-am jucat in ultimul an, poate chiar mai mult. Faza proasta este ca jocul se misca greu pe marea majoritate a sistemelor actuale din Romania si majoritatea gamerilor nu au nici timpul nici rabdarea necesara sa joace jocul asta asa cum ar tebui. Eu personal, desi mi-am mers prost jocul (P2-350, tnt2-ultra, 96 mb ram) l-am jucat la greu contrabalansand frustrarea data de felul in care mergea jocul cu feelingul extraordinar pe care il ofera Ultima 9. Si nu e vorba numai de grafica, ci de toate elementale jocului in general, mai putin bataia, care nu este punctul forte al acestui joc, dar este foarte interesanta. Alte pareri??? | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Guest |
Multumesc pt pareri . Mie personal mi-a mers binisor pe pII 333 , v banshee 16 , 64 ram , iar in majoritatea fazelor chiar jucabil , fara cine stie ce truc de sistem. Buguri adevarat prea multe , chiar enervante , dar feelingul ... si grafica ..... si actiunea.. Am auzit si eu de oferta producatorilor , dar not enough money , stiti povestea , in rest citeva sugestii pt jucatori ? PS daca vreti atasati si buguri mai mult sau mai putin comice! | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Sugestii pentru jucatori: - Sa nu plece din fata monitorului pana nu au terminat jocul de cateva ori. - Sa aiba prin preasma un telefon in caz de infarct la vederea graficii super. Sau numarul de la pompieri in caz ca nu au un computer hi-end (enervare garantata). - Sa-si faca provizii cu mancare si bautura. Bug-uri: - Mi-a placut faza in Moonglow cand trebuie sa plutesti intr-o "barcuta". Pe langa ca-mi fragmenta jocul mai si cadeai "prin" barca. - Monstrii care stau si se uita la tine si parca zic: "sa ne mai deplasam pana la player sau nu?" , in timp ce tu dai in ei de zor cu sageti si pietre. - Las scutul jos, ma uit in alta parte si cand imi reintorc privirile; nu-i scutu!!! - Avatar-ul vorbea cu un mag intemnitat ce-i cerea ajutorul si dupa ce se termina discutia dau sa ma-ntorc si Avatar-ul baga mana prin perete. Dar ce mi-a placut mult e faza cu scheletii care se refac si trebuie sa iei in bag cranii si alte accesorii d-astea.
__________________ Viata este un RPG | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Bug-uri sunt destule, dar in loc sa enumaram bug-urile ar fi mai bine sa vorbim despre partile frumoase ala jocului. Eu cand m-am plimbat cu barca prin Moonglow am uitat de toate bug-urile, in schimb ma uitam in jur la casele aea magice, la lumini, ca sa nu mai vorbesc de muzica ... si nici nu am cazut din barca (sic!).
| |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
Da ULTIMA 9 are multe parti frumoase , atat grafic cat si sonor , muzica e bestiala , peisajele superbe , culori minunate , dar l-au scos prea repede si se vede .Eu am dorit ca mesajul meu sa fie un elogiu la adresa jocului si nu o critica , dar asa de amuzament sau macar ca compensatie pt unele neplaceri cauzate de anumite buguri am propus enumerarea lor. Daca preferati shoot the good stuf , lista e deschisa minunilor jocului. PS apropo de barca mi s-a blocat de 3 ori iar a 4 oara am stat cu sufletul la gura sa nu se mai blocheze , dar peisajul este cu adevarat superb. PS2 In ce oras a fost faza cu scutu? Scheletii sunt chiar comici , pleci cu capul sau coloana sa nu se refaca ca-s tari la lupta. | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|