![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Acum 2 zile l-am downloadat de pe internet shi cand i-am dat drumu am vazut ceva cunoscut: engine de Quake3. Intru in el sa vad ce e de capul lui, shi sunt surprins de realismul jocului. Iese unu' de dupa un zid shi ii trag in picior, se tareshte el tzinandu-se de picior.....domne nu am mai vazut asha ceva.....apoi apare altu', ii trag in cap, moare pe loc. Are shi o mare rata de violentza: zbori maini, picioare, ce vrei. AAAAA, mai aveam ceva : merg eu linishtit shi ce imi vad in fatza ochilor: unu care se ushura shi el in afara veceurilor )) (recomandat fetelor) ![]() --------------------------------------------- Tomorow never dies........... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Hehehe, vezi mah ca ala e engine de Q2 modificat...ar fii fost superb jocu asta pe engineu de la Q3. Oricum imi place la nebunie e foarte realist si sadic, pacat ca e asa scurt ![]() L-am terminat in vreo 7 ore pe nivel easy ------------------ Life is pain. Anybody that tells you differently is selling something.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Shi asha e mishto ca e sadic, chiar daca nu are engine de q3. Dar imi aduce aminte de duke ). Imi place cel mai mult cand le zbor capu' la aia ) Dar nici nu am inceput sa il joc shi nu am vazut toate detaliile......Dar o sa-l incep ![]() --------------------------------------------- Vamos a la playing!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
L-am luat si eu ieri de la un prieten full cd si mi-a facut o impresie f. bune.Violentza atinge limite numai de mine imaginate si enginul de quake 2 improved(mie mi se pare ca are mult si din HL :faza cu medikiturile de pe pereti)e beton )
__________________ I make it a regular practice to game after sex; she always goes to sleep early and my extra sense of pride (for the moments afterward) helps me excel in battling 12-year-olds online. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
E fain jocu' dar are pretentii mari hardware pt un joc cu engine de q2.Pe v3 300 64 ram si Cel 433 nu se misca f bine cu toate detalile.Si grafica nu e asa grozava.Mie la engineul de q2 imi placea si imi place ca jocurile au 60 fps constant, dar cazul asta face o exceptzie care intareste regula | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Join Date: Apr 2000 |
Jocu e beton n-am ce zice chit ca este ultra violent.Adevaru e ca desi are atuurile lui nu reuseste sa se ridice la nivelul Half-Life-ului cel putin in single-player.Problema consta in nenumaratele filmulete care desi sunt artistice reusesc sa ia o parte din feeling.Cu alte cuvinte poate mi-ar fi placut sa pun eu bomba pe avion in loc sa vad un mini filmulet cu subsemnatu care pune bombita si o rupe la fuga cu flacarile in spate.Si contrar opiniei se misca acceptabil pana si pe rabla mea de pc Apropo faza cu ala care se pisa e beton.Ia incearca sa-l impusti pe unul in testicule sa vezi ce efect are! | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
3d-shooter/violentza/engine modificat....KK ceva nou ? P.S: l-am jucat indeajuns sa imi creeze o parere proasta. ------------------ "this my friend is the real world...take it or ...jump over ...what the hell do I care ? "
__________________ .: one liner™ :. | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|