![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest |
Salut. Vreau si eu niste liste de jocuri de genul strategie, actiune, aventura, cu avioane, elicoptere, fotbal, etc. Dar sa nu te plictiseasca sau sa-ti vina sa dai cu monitorul in tastatura de greu ce merg. Si sa mearga pe un 686 200 MMX, 40Mb RAM, 850 MB hard, fara 3D, Cirrus Logic 2Mb. Mersi. ------------------ email: maringeorge@hotmail.com homepage: http://members.tripod.com/GeorgeMarin gsm: 094 97 86 70 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
daca iti pui voodoo 1 (vreo 20/25 $ ) - iti merg toate jocurile existente pe piata. - am un prieten cu 166 cyrix si 32 ram /s3 virge 2 mg /voodoo 1 4 mg - si joaca absolut orice joc nou - in rezolutii mici evident - jocuri care poa' sa iti merga accelerat - jedy knight/soul rever/tomb raider 2/ff 7 pe astea le-am jucat io pe P 166 MMX 32 ram/virge 4 mg - jocuri marfa - diablo/fallout/starcraft/brood-u/commandos/ questuri de la lucas - aventuri/quake 1 si 2/nfs 2 se/in general tot ce a aparut pina in anul 1998 - ar trebui sa iti mearga super marfa / 50% din jocurile anului 1999 / cam 10-20 % jocurile anului 2000 - jocurile care ajung pe la noi
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|