![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Gulp.. Sunt convins ca sunt o groaza de obsedati X-Com pe forum ![]() Cum X-Com interceptor a fost o prostie, poa' mai spala din rusine cu Aliance. Screenshot-urile arata chiar bine rau .. vezi Screenshoturile din X-Com Aliance arata beton .. vezi http://www.tacticalplanet.com/xcom/previews/index.html Eu inca mai caut pagina oficiala la joc care e ? PS : Cum se pierde mai repede vremea ? cu un RTS sau un TBS ?
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Eu sunt un obsedat de X-COM dar am o veste si mai tare X-COM 6: GENESIS De X-COM 5 am auzit de mai multa vreme da stiri despre el nu prea. Credeam ca a si aparut si nu s-a zvonit nimic de el.
__________________ Viata este un RPG | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
In calitate de admirator a intregii serii X-COM (din care TFTD a fost cel mai bun joc) m-am dus imediat la adresa pe care ai indicat-o. M-am uitat cam nelamurit pe poze...hmm...merg; grafica e cam slabutza dar...dar tot nu mi-am dat seama in ce stil de joc se incadreaza. Dandu-mi cu presupusul am ajuns la concluzia ca e ceva in genul Rainbow6. Asa o fi? Si daca da, unde a disparut strategia economica?
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Constanta |
Ce ti-a placut la tftd ca avea grafica de 3 ori mai proasta decat ufo1 ? mai ales ca varianta mea era aia cu pistolu ala spart deti lia 1% din unitatile de timp pt. un foc automat si avea puterea 255 unde super bazuca aia aliana avea 200 (parca). Parerea mea e una si buna : primu a fost cel mai bun si le-am jucat ( si terminat pe primele 3 pe superhuman). Apocalipse a fost o aberatie mai ales cu tentativa aia de timp real in care naveai nici o sansa. Apropo aveam o placere deosebita in a da raiduri zilnice la cultu lu sirius(parca) dai lasasem cu milioane datorii. Cat despre chestia aia cu navele spatiale am lasato balta dupa 10 min de joc desi am terminat wing comaderurile toate. Inca ceva am gasit undeva pe net un joc emailxcom sau asa ceva asta e adresa : http://www.emailgames.com de aici lam luat. DAca vrea careva sa faacem una sunt liber aproape in fiecare seara.
__________________ Primu lukru kare trebuie sa'tzi intre'n kap : In Romania VIITORUL e NELIMITAT ! ... pentru ca frate stau intre CEI MAI BUNI ! | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Prof, in mod intamplator eu am terminat Apocalypse jucand numai in timp real. Iar Tftd nu a fost deloc rau asa ca nu te mai baga in seama aiurea. ------------------ The Worms Master
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Guest |
Profule, eu tocmai ca tftd avea grafica mai buna de 3 ori decat ufo1 am jucat tftd. Apocalipse era superb in real-time, motiv pentru care l-am terminat. Cat despre simularea gen wing command, desi mi s-a parut slaba, totusi am terminat-o, dar doar o data. ------------------ Parce que le raison que c'est le diable et moi je suis partisan de la raison. Donc je suis un diable! | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Stiam ceva despre un nou joc gen XCOM, Dreamland .. suna cam asha : Set in the near future, the human race faces extinction after a devastating war against alien invaders. With the military forces and governments of the world in ruins, people command the last hope of the human race--a resistance force called the Terran Liberation Army. Dreamland, which is not the final title, is slated for a Quarter 4 2000 release ... vezi : http://www.avault.com/news/displayne...1112000-104244 (11 jan) ufo2 a fost mai sarac decat ufo1, clar. L-au scos r/d ca era cerere .. Dar chiar si asa, a iesit misto. Dar UFO-1 era mai ..err..realist ? Cat despre Apocalypse era mult mai avantajos sa joci turn based. Iti lua mai mult timp, dar ieseai cu toti oamenii in viata .. Iar XCom interceptor a fost o prostie. <-punct ![]() Aliance seamana cu system shock 2 . Hasbro a spus ca asa vor sa atraga si "obsedatii de FPS-uri" , deh foloseste engine de Unreal ..
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
1. Gata cu chestii gen "tftd e mai bun...", "Ba nu, ....". Toate au fost - si sunt - excelente!!!!!!!!!! !!! 2. Am auzit ca Genesis nu mai iese, datorita development team-ului 3. Dati shi voi mai multe linkuri... Like, peace, dude ! ------------------ It may sound silly, but death is the most important moment in one's life | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Am jucat si UFO 1 si 2 si ambele mi-au placut foarte mult. Pe Apocalypse l-am jucat la cineva si din cate am vazut cred ca si el este un joc foarte bun. De X-Com 4:Interceptor am auzit ca a aparut dar nu am vazut decat un singur review in revistele de la noi. Se pare ca nu se ridica la nivelul predecesorilor sai (din ce am auzit -cica e mai mult simulator de zbor spatial decat "simulare strategica" si nici partea de space fight nu e prea stralucita.-). Apoi am auzit de un viitor X-COM 5:Alliance (Stire luata din revista GAME OVER) joc ce avea sa se bazeze mai mult pe strategie si management (ca si partile 1,2 si 3) lasand la o parte ideea de "simulator spatial". Aceasta stire m-a bucurat foarte mult la acea vreme dar apoi nu am mai auzit nimic de acest joc. Si a trecut multa vreme... dar intr-o zi am auzit stirea (in LEVEL sau XPC...avea si screenshot-uri pe CD...o sa mai caut o data si o sa va zic exact unde) ca va aparea X-COM 6:GENESIS. Acum (dupa citirea reply-urilor voastre) nu mai stiu nici eu ce o sa apara si ce nu. In orice caz sper sa apara un joc in traditia partilor 1,2 si 3 (si fara experimente gen simulator spatial, 3D shooter etc.) Asa ca...Invazie placuta!!! ------------------ I`ll be here... Why...? I`ll be "waiting"...here... For what? I`ll be waiting...for you..so If you come here... You`ll find me I promise
__________________ Viata este un RPG | ||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|