![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Uite aici un joc care merita toata atentia. Nu am citit inca nici un review dar va spun eu ca feelingul e tapan, poate chiar mai tapan decat gameplay-ul. Poate si fiindca sunt fan inrait StarTrek, recunosc ca m-a captivat complet jocul. Nu am decat un singur repros major, si anume poate cel mai slab algoritm de pathfinding de la Dune2 incoace. Asa ca puneti mana, jucati, si veniti cu impresii. P.S. Jocul merge beton pe Won.net, fara nici un fel de cod special. Iti faci un cont si gata, you're in. Daca am putut si eu sa joc binisor, pe o legatura slabuta cu ping raportat >9999ms, va dati seama... ![]() ------------------ The Worms Master
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Jocul e marfa cu o singura exceptie : sistemul de briefieng imi aduce aminte de Dune2 (cand vorbeste unu arata penibil),dar in rest e beton ------------------ so it is said ,so it shall be done
__________________ so it is said ,so it shall be done | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Da'merita sa-l iau original? ------------------ Grat site to visit (please) : rgprog.hypermart.net - Romanian Games Developers'Compendium | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Merita daca esti fan ST sa-l iei original. Personal n-am vazut rip-ul, insa banuiesc ca lipseste intro-ul, cutscene-urile dintre misiuni fiind realizate cu engine-ul jocului, deci s-ar putea sa fie in RIP. Insa intro-ul e extraordinar. Repet, daca esti fan ST, sau, ma rog, chiar daca nu esti si vrei sa vezi o batalie MARE cu Borgii, foarte bine realizata. Plus de asta, storyline-ul e gandit foarte bine, astfel incat intro-ul, desi nu e ESENTIAL pentru intelegerea povestii, aduce multe chestii (cei care au jucat si terminat jocul full-cd stiu ce vreau sa spun). ------------------ The future just ain't what it used to be
__________________ The future just ain't what it used to be | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
rip nu prea vrea sa mearga accelerat... asa ca astept patchurile.
| |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|