![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
jucam Airport Inc., facusem deja 2 terminale si trei piste... la un moment dat incepe si clipoceste butonu' ala rosu de la pager. ma uit, sa-mi pice fata: cam 100 de zboruri erau pending, plus 10-12 Master Contracts... cred ca am stat cam 5 minute sa le dau OK-u' la toate... in total am cam 317 zboruri, adica toate cele 3 piste sunt pline (care nu ma crede ii dau salvarea)btw, am cam 300 milioane de para. eh, ma mai laud si io... ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Da bey, da' io am 5000 in buzunar.. Lei, normal!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
mamaaaaaaa, ce-au sarit amandoi de kur in sus... nu mai are omu' voie sa se laude ![]() ------------------ Nashpa...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ca veni vorba, sa nu mai deschid un topik la cheats & ..., stie careva oarece cheaturi la jocu' asta? ca traineru'(le) nu merg pe nici o versiune (adica nici pe 1.0 nici pe 1.1); poate din cauza ca e spart? ![]() ------------------ Nashpa...
|
| | #7 (permalink) | ||
|
pai nu joc cu coduri ca nu gasesc, iar la inceput nu prea ai bani sa te extinzi si pana faci bani uiti ce vroiai sa faci... ![]() pai nu mai stiu cum am facut... ia-l in echipa pa Lobo, nu stiu ce sa spun... ------------------ Nashpa...
|
| | #9 (permalink) | ||
| Guest |
gigea gioku, nu ? | ||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|