![]() |
| | #6 (permalink) | ||
|
Cine il are iso sa ma anunte si pe mine, ca il vreau. Apropos versiunea neoficiala (warez)se decomprima de adormi langa calulator (pe putin 30 minute pe un celeron 300). si se desface la 800 si ceva de megi. Am auzit ca iso-ul este doar un cd. (ciudat) Pentru cei care nu au vazut jocu, vreau sa le spun ca este vorba de un action-adventure, mai mult adventure, gen Resident Evil. Actiunea este strong de tot. Astept inca un cheat, care stie ?! ------------------ Phantom strike's again
__________________ Phantom strikes again | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Da mah sa shtii ca jocu e bengoz ....da de unde..cand am ajuns sa folosesc combat mode-u m-am convins....probabil ca idiotul ala de om nu shtie sa dea decat picioare in tibia adversarului...asha l-o fi invatzat ma-sa mai shtii.....parerea mea ...nu merita luat de pe WAREZ...nici macar cumparat pe cd....shi la 800shi ceva de mega te rupe la hard..------------------ NU CALCATZI PE IARBA... FUMATZI-O!!!
__________________ Semnatura e in vacanta va rugam reveniti | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Buh |
Micutule esti mic de tot! L-am si terminat daca vrei sa stii! Si cred ca este un joc super! Restul... cam atit! CUL8R
__________________ People who think they know everything greatly annoy those of us who do. <<healbot out!>> | ||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|