![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Ba da, imi place genul. Dar nu prea au mai iesit jocuri in stilul asta, cu adevarat bune... Poate Imperium Galactica 2...
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest, Florida, USA(ma dau mare) |
E un joc misto, care nu-ti cere un calculator prea bun si probabil ca in curand as fi deschis chiar e un topic...
__________________ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Orgie MoO2? Parca si vad :8 maniaci intr-un subsol,noaptea,asteptind cu infrigurare sa mute,ceea ce se intimpla odata la 30 de minute.Galaxie HUGE,pre-warp ![]() Am jucat hotseat 2humans vs calculatoare,si era sa ma bat cu tipu' ,ca nu muta destul de repede.Si am terminat amandoi pe Impossible,fara coduri mai inainte deci nu eram total incepatori. Chiar,cine a terminat pe imposibil si de cate ori.Eu o data si dupa aceea am jucat numa pe hard ca ma distrez mai mult asa. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Guest |
Mah Induce,tu nu stii ce vorbesti mah tata!!! De 15 ori?Pai de 15 ori l-am terminat in ziua in care l-am jucat prima data(pe impossible mane) Daca te crezi bazat atunci baga un e-mail shi discutam acolo.Cine stie,poate facem una mica!! Apropo.Cind l-ai terminat jucai singur? | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Constanta |
Io am terminat moo2 de vreo 10 ori cu rasa special necreativa si feudala (doar cu conditia sa am o arma rezonabila pana la plasma da dra ea). Inca ceva care la mai avut pe unu cu fatza lui Neptun de parca era de sub apa si iti dadea 75% la tot la o planeta ! ? Apropo am cititi la gamecenter joi ca o sa apara moo3 da nu mai gasesc articolu. Zicea ca o sa fie bineinteles mai mare si o chestie care mie personal mi sa parut nashpa : luptele o sa fie realtime ! cautati-l poate il veti mai gasi
__________________ Primu lukru kare trebuie sa'tzi intre'n kap : In Romania VIITORUL e NELIMITAT ! ... pentru ca frate stau intre CEI MAI BUNI ! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest, Florida, USA(ma dau mare) |
Multiplayer: Hotseat-vezi ce face adversarul(nasol) Lan, net-1h turn-u ------------------ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules
__________________ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Jocu' a fost marpha, dar avea un mare minus: in batalii incepeai intotdeauna primul, asa ca aveai un mare avantaj. Probabil de aceea calculatorul nu a fost niciodata in stare sa fie un adversar prea bun. Daca itzi faceai navele cu putere mare de foc, nici nu mai trebuia sa te chinui sa le pui sisteme defensive, navele cele mai puternice ale calculatorului nici nu apucau sa traga. in rest jocul a fost de-a dreptul genial!
__________________ There are 10 kinds of people in this world: those who understand binary, and those who don't... | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Am jucat MOO2 in draci si single si multi. De fapt il mai tin pe hard si azi, desi nu ma mai joc prea des. Il gat pe imposible in cateva ore (cred ca intr-o saptamana mai demult l-am gatat de vreo 8 ori). Si in multi e bestial, desi cam astepti dupa celalalt. Totusi, cand 2 sau 3 buni se joaca tinde sa devina infinit. Am intrat odata intr-o lupta cu cate 100 de nave in care aveam asa BeamDefence ca luat doar cate 4-5 puncte. Dupa 2 ore de lupta ne-am plictisit. Dar altfel, un joc super.. astept continuarea. PS: Si eu am batut la Antares cu a singura nava dar parca era un Titan. Nu mai stiu.. e doar chestie de rabdare... cate Advanced Tehnology ai rabdare sa descoperi... ------------------ "So speaks the lord of Terror, And so it is written!"
__________________ Remember Tukayyid! | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|