![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest, Florida, USA(ma dau mare) |
Baaaaaaaai tataie baai. Nu mai suport. Urasc chestia asta. Mai sunt cateva topicuri cu hl-cs in multipl ------------------ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules
__________________ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
bai jedi lasa-ne cu serverele alea unde probabil sunt adimini incuiati care nu au auzit de alte ispuri sau alte orase .... Si nu zic asta pt ca asa mi sa sculat mie ci pt ca am dat sa vorbesc cu unu si mia sarit in cap "ce ,esti la kappa ?; daca tot sunteti atat de smecheri de ce nu va faceti serveru vostru BA" unde tot ce lam intrebat era de ce nu pot intra pe serveru lor de cs.....Ca sa vezi cat de dobitoci pot fi unii ------------------ If u dont fight back , fight forward !
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2000 Location: Constanta/Romania |
Pt neo Calmeaza-te cu cont de dail-up nu potzi sa joci doar potzi sa intrii in joc ca se misca ca draqu tragi cu pusca shi dupa 3 secunde ies alicele pe tzeava! Iar in legatura cu serverele (sa ni le facem noi) sa stii ca am facut server de half-life shi am "jucat"cu un tip din bucuresti dar aceeashi problema reactzii super intirziate ci pinguri de te doare capu! | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
bai desteptule cine a zis ca eu am dialup ? mai documenteazate si tu inainte sa scoti gloante pe gura dupa 3 secunde ........ Si zici ca ati jucat cu cineva din bucuresti ? era pe rds ? eu nu pot sa intru la adresa aia .......asa ca scoateti chestia cu doar rds-ul poate sa intre la voi pe server ca sunt o gramada de alte ispuri care merg f bine (ex kappa totalnet fx etc.etc) (adica mai pe scurt dati allow connect ***.***.***.*** nu doar 212.* ------------------ If u dont fight back , fight forward !
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ia incercati si 194.102.160.1 ,dar sa aveti ultimul patch de hl. Sa spuneti daca merge sau nu.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Neo, nu adminii sunt de vina. Daca faci server de lan se pot conecta doar cei din reteaua respectiva, dar nu mai face autentificarea la WON. Daca faci server Internet face autentificare si cine nu are cheie nu intra. Adica 95% din cei care joaca CS Incercati serverul de mai sus! Vreau sa stiu doar daca merge.
__________________ | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
Din pacate din Constanta nu merge 194.102.160.1, n-am vazut nici macar server-ul. O sa mai incerc mai tarziu. aLeXb ar dreptate, asa ca [NeO] mai incetisor cu critica. Din pacate danzii, merge serverul de la Gameover, dar de unde cd-key valid??
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|