Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Notices

Thread Introduction
Supreme Commander Resources @ ComputerGames.ro
Supreme Commander Demo @ ComputerGames.ro
Supreme Commander Review @ ComputerGames.ro

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-07-2005, 18:56   #1 (permalink)
Registered User

Supreme Supreme Commander

Pentru fanii Total Anihilation si nu numai: http://pc.gamespy.com/pc/supreme-com.../632026p1.html. That's a BIG

cROM is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2005, 19:11   #2 (permalink)
Registered User

Silenti's Avatar

Mai era un pic si baietii de la IGN faceau stop cardiac in timpul preview-ului. Plin de superlative, extra super ultra hiper mama doamne si sa moare familia mea.
Bleah, nu mai cititi articole pe Gamespy ca sunt la fel de relevante ca reclamele la detergenti.

Cat despre joc, vom trai si vom vedea, pare promitator, dar la fel par toate inainte de lansare.

Silenti is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2005, 19:16   #3 (permalink)
Registered User

Daca nu avea in spate un joc ca TA eram de acord cu tine. Dar totusi....

Old 12-07-2005, 13:17   #4 (permalink)
Registered User

PhreaK's Avatar

Din screenshoturi si din ce scrie prin preview, jocul are toate sansele sa fie extraordinar si un "instant-classic". Sa speram ca nu o sa adere la curentul jocurilor cu grafica buna, idei tari dar gameplay 0.
Potentialul e acolo, dar pana in 2006 mai e cale lunga.

PhreaK is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 12:04   #5 (permalink)
Registered User

Lord Marko's Avatar

Pare interesant, dar de la interesant pana la superlativele date de Game Spy este drum lung. Sa dau si un exempul, despre Empire Earth 2 au spus ca este "best RTS game ever", iar acum cand a fost lansat, toti spun ca este o mare dezamagire si ca nu merita jocu'.
Despre Supreme Commander, nu stiu de ce dar imi aminteste de Starcraft hmmmmm...

Lord Marko is offline    Reply With Quote
Old 13-07-2005, 13:37   #6 (permalink)
Registered User

Dal drq de starcraft..... ce treaba are TA cu starcraft.

Old 14-07-2005, 00:57   #7 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Din poze arata bine, iar daca-l fac ca TA-ul atunci o sa fie rupere.
Depinde cand apare acum si daca reusesc sa-l faca bug-free si echilibrat...

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 14-07-2005, 13:00   #8 (permalink)
Registered User

Lord Marko's Avatar

Quote:
Originally Posted by cROM
Dal drq de starcraft..... ce treaba are TA cu starcraft.
Nu am jucat TA, dar din screenshoot imi parea tancurile ale albastre cam ca si siege tank din starcraft . Nu am vrut sa spun ca sunt identice. Ci doar imi parea o chestie similara visual. Atat.

Lord Marko is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2005, 11:54   #9 (permalink)
LS
GIS/CAD

LS's Avatar

nope, tancurile alea arata exact ca in TA. super joc, la vremea lui. si acum mai ma joc din cand in cand, mai distrug cate un commander, etc.

LS is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2006, 06:13   #10 (permalink)
Registered User

RajaF's Avatar

Vad ca nu prea stie lumea de jocul asta sau nu ii pasa. Eu unul am jucat TA in prostie (a fost primul meu RTS si prima iubire nu se uita) aproape la fel de mult ca Starcraft si C&C. Din cate am vazut la E3 anul asta jocul pare sa se mentina la superlativele date de Gamespy (ar fi o premiera, dar tinand cont de TA o sa ma las dus de val). De asemenea jocul vine de la THQ (Dawn of War) asa ca inca un plus de optimism. Asteptam 2007
Our enemy of choice is ignorance. Our weapon of choice is information. Our crime of choice is breaking and challenging whatever laws you feel you need to put in place to stop us from celebrating our existence.

RajaF is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2006, 18:46   #11 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

Ceal mai misto RTS prezentatla E3 2006 si un joc ce promite multe in special ca earth 2160 a fost o dezamagire pt mine

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 01-06-2006, 18:50   #12 (permalink)
Tech support

Bossman's Avatar

Quote:
Originally Posted by RajaF
Vad ca nu prea stie lumea de jocul asta sau nu ii pasa. Eu unul am jucat TA in prostie (a fost primul meu RTS si prima iubire nu se uita) aproape la fel de mult ca Starcraft si C&C. Din cate am vazut la E3 anul asta jocul pare sa se mentina la superlativele date de Gamespy (ar fi o premiera, dar tinand cont de TA o sa ma las dus de val). De asemenea jocul vine de la THQ (Dawn of War) asa ca inca un plus de optimism. Asteptam 2007
Faptul că vine de la THQ n-are nici o legătură cu calitatea jocului, Dawn of War a fost realizat de Relic, nu de un studio intern THQ.

Bossman is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2006, 18:34   #13 (permalink)
Registered User

RajaF's Avatar

Bossman, stiu ca DoW a fost realizat de Relic, dar THQ pana acum pentru mine a fost unul dintre putinii publishers care au avut un anume standard la jocurile pe care le lanseaza (si Blizzard mai facea parte din lista pana la WoW). Asa ca imi permit sa fiu optimist ca THQ + echipa de la TA o sa faca un joc de referinta. Sper sa nu ma insel
Our enemy of choice is ignorance. Our weapon of choice is information. Our crime of choice is breaking and challenging whatever laws you feel you need to put in place to stop us from celebrating our existence.

RajaF is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2006, 01:58   #14 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by RajaF
Pacatul lui e ca a aparut cam in aceeasi perioada cu Starcraft si, daca se poate pune, Dark Reign ( lol, ce joc de kkt ). Mie mi-a placut cel mai mult dintre toate, avea o grafica peste orice rts de pe atunci. Asa ca abia astept sa apara. Sper insa sa nu faca aceleasi prostii ca pe vremea lui TA, cand parca aveai prea multe unitati si nu puteai sa le manageriezi bine (poate si prea multe variante de unitati).

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2006, 19:48   #15 (permalink)
Registered User

BAD-GUY's Avatar

E clar remake in versiune 3D la TA,e echipa de la TA in spate plus un publisher bazat ca sa zic asa,cel putzin fanii TA o sa iubeasca jocul asta,problema e cu ceilaltzi...

BAD-GUY is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2006, 11:24   #16 (permalink)
Registered User

Supreme commander pare foarte promitator,este foarte apropiat de TA ,problema va fi grafica,este bune dar cu vreo 100-200 de tancuri tragand in acelasi timp intr-o lupta online poate deveni o problema,sper sa lucreze la motorul grafic ca sa arate cat mai bine cu cat mai putine cerinte,un exemplu bun de grafica superioara care nu necesita super computer este Ground Control 2.

Tyranus is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2006, 12:48   #17 (permalink)
Darth Ocelot

Ocelot's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tyranus
Supreme commander pare foarte promitator,este foarte apropiat de TA ,problema va fi grafica,este bune dar cu vreo 100-200 de tancuri tragand in acelasi timp intr-o lupta online poate deveni o problema,sper sa lucreze la motorul grafic ca sa arate cat mai bine cu cat mai putine cerinte,un exemplu bun de grafica superioara care nu necesita super computer este Ground Control 2.
lol, pai atatea erau si in starcraft Aici o sa fie cu miile.

Ocelot is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2006, 15:46   #18 (permalink)
Registered User

Da, numai ca Starcraft -> grafica 2D (ma rog izometrica), Supreme Commander -> grafica 3D

Old 24-07-2006, 23:17   #19 (permalink)
Bau

korby's Avatar

Some news.

You have been disconnected from SPARTA!

korby is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Strategii

Thread Tools

Posting Rules