![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Stie careva cand apare fifa 2006? sau macar demo? Eu am vazut doar 3 imagini din el. Super jocu`! Pentru a vedea primele screenshoturi din fifa 2006 intrati pe http://files.multiplayer.it/scheda_file.php?id=20852 .
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
la toamna, in octombrie,noiembrie sunt lansate de obicei jocurile din seria fifa de altfel vad ca scrie si pe site din linkul tau "data di uscita: Entro Ottobre 2005" nu vorbesc italiana dar cred ca zice ca data de aparitie e octombrie 2005
__________________ CPU Z80-A 3.5 Mhz RAM 64 KB ROM 16 KB GRAPHIC 256 x 192 pixels 16 colours SOUND Beeper (10 octaves) POWER SUPPLY External AC adaptor | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
o sa vedem atunci cum o sa fie dar nu ma astept la ceva in plus fata de 2005, dar astia de la ea ar trebui sa se gandeasca, nu mai cumpara nimeni fifa daca nu vin cu ceva nou, din cate am vazut in screenshoturile alea, accentul e pus pe detalii in fifa 2006. Fifa 2005 nu a fost prea departe de fifa 2004, de altfel astia de la ea si-au facut un obicei, fac cateva schimbari la un joc si gata, au scos un joc nou ...
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Oricum ce conteaza screenshot ? Daca pot sa-mi faca screenshot la gameplay atunci e ok...dar nu ma intereseaza un screenshot la un joc cu o grafica buna dar gamplay de kkt...cum a fost 03,04,05 (05 parca mai mergea asa...putin).
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
Ardeth_007 poate nu intelegi, m-am referit ca ptr celelalte serii 05,04.....apareau detalii, screenshot-uri, mai tarziu in vara filmuletele..., cam prin primavara, si pe site-ul lor si pe alte site-uri de specialitate. Acum nimic ptr PC.
Last edited by corsicanu2001; 12-07-2005 at 03:04.. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
cei de la ea sports stiu ca daca nu vin cu ceva nou si inovator in fifa 2006 o sa piarda mult teren in fata celorlalte jocuri de acelasi gen, probabil de aia intarzie cu detaliile dar stai linistit ca o sa apara cat de curand, asta daca nu cumva o sa amane lansarea pentru pc
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
exista un inceput pentru toate, bog_83! Fifa 2005 a suferit doar cateva imbunatatiri fata de 2004, dar au fost prea putine si nu au fost exact asa cum spuneau si se laudau cei de la ea sports, si uefa 2005 nu e cu mult mai bun decat fifa 2005, dar gandeste-te ca au avut cateva luni la dispozitie pentru a oferi ceva mai bun, banuiala mea este ca uefa 2005 este un preview la fifa 2006 in ceea ce consta gameplay-ul, adica c'mon, ce e cu chestia aia albastra cand bati o lovitura libera? sa fim seriosi. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |