![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
In sfarsit ceva stiri despre FIFA 2006 pe gamespot ....... http://www.gamespot.com/pc/sports/fifa2006/index.html ....... desi nu prea multe. Screenshot`uri...din pacate inca nu....
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| pana una, alta, dati cu geana si pe site`ul asta www.easports.co.uk/fifa Si pt. cateva screenshot`uri ( X box, Gamecube, PS2) http://footballcommunity.ea.com/screenshots.php Gata cu post`urile pe ziua de azi ca mi somn | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
totusi sa nu ne grabim, aceste screenshoturi ... nu sunt pentru pc nici una, dar ... ma gandesc ca nu o sa arate jocul cum am vrea noi, si am impresia ca din nou EA Sports o va da in bara si cu fifa 2006, sper sa nu fie asa, dar asa am impresia, adica genunchiul lu Cafu are numa colturi?!
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Clatiti-va ochii cu niste filmulete la adresa: http://www.gfo2006.de/ si sa nu uitam ca a fost scos OTB-ul, http://www.breamster.com/articles/EEkFyEuAlZ.php .
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." Last edited by West; 12-08-2005 at 12:50.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
am vazut si eu ce zicea tipu ala acolo... cam cum o sa fie ... si sunt cateva lucruri noi si interesante... dar acum se pare ca se deviaza de la subiect putin.. adica subiectul este un joc in care joci cu o echipa care ti-o faci tu... decat sa fie un joc de "actiune" tinde sa treaca bariera spre manager, adica.. total club manager ... dar sa asteptam niste filmuletze ceva... si jocu in sine, si dupa aia ne dam seama daca mai merita...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
cam asa cred si eu, ca diferentele intre fifa 2005 si fifa 2006 o sa fie ... hmm.... destul de subtiri ... eu cred ca ... la capitolul .. gameplay ... uefa 2005 e un fel de preview pentru fifa 2006, cum a fost euro 2004 si fifa 2005.
|
| | #34 (permalink) | ||
|
va dati seama ca la fifa 98 s-a lucrat 5 ani cate 10 ore pe zi ??? si vreti ca in decurs de un an sa scoata ceva inedit care sa revolutioneze fifa ? va fi un joc care va avea nevoie de mai mult loc pe hard... cu cerinte la placa video mai mari ... ram nu mai zic ... doar ca sa ii vezi genunchiul lui cafu mai bine. Dat fiind ca de un an vedem formatii romanesti in competitii europene destul de constant (aluzie, steaua liga campionilor ,cfr cupa intertoto , steaua cupa uefa , dinamo cupa uefa ) ar fi timpul sa isi aduca aminte EA ca exista undeva o tzara de kk in care fotbalul e la putere ... ce naiba ma intereseaza pe mine liga a treia engleza cand echipe cu valoare Steaua dinamo national sportul poli ( timisoara , iasi ) otelu, farul , gloria , cfr cluj , brasov si altele nu apar intr-o simulare virtuala. E stupid de banal ca poti juca cu sarminia kucen din ce tzara o fi ... si nu poti juca cu o echipa romaneasca. vreau si eu niste filmulete cu fifa 2006 daca apare varinata de pc... toate de pana acum postate sunt de ps2 si xbox si se pare ca problema graficii inca poate fi discutata ... mingea trece de plasa si se intoarce ( legea impactului cu vidul )) cand ii sterge gheata lui zanetti iar intra unu in altul jucatorii .... vai de capu lor <<< LA MULTI ANI MARII SI MARIANI >>>
| |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
lol jordan23, de acord cu tine la faza ca in decurs de un an nu se poate scoate un joc foarte bun, dar gandeste-te ca jocul deja exista si ma refer la uefa 2005, care la randul lui se bazeaza pe fifa 2005 care se bazeaza pe fifa 2004 si tot asa, deci nu e vorba de crearea unui joc de la zero, bazele sunt, deci doar modificari trebuie facute. si nu e vorba ca atunci se lucra 10 ore pe zi, 5 ani la rand, pentru ca atunci nu era tehnologia din ziua de azi ... si azi cred ca se lucreaza mult mai usor ... si cred ca avem dreptu sa zicem ca intr-un an... nu reusesc sa modifice cate ceva la uefa, sa adauge si sa scoata, ca sa iasa un fifa 2006 fain, plus ca echipele sunt cam aceleasi de vreo 3 ani incoace, si asta ma deranjeaza si pe mine, adica steaua anu trecut a avut un parcurs destul de bun, si toti isi imaginau ca in fifa 2005 o sa apara si steaua, dar se pare ca nu, acum daca steaua trece de rosenborg .... ajunge in champions league, sunt curios, daca ajunge in champions league, daca cei de la ea sports o sa o adauge si pe steaua acolo ....
|
| | #36 (permalink) | ||
|
practic jocul e bazat pe un engine grafic si unu motor. Daca astea doar sunt modificate nu pot oferi un feeling suficient pentru a constitui cu adevarat ceva revolutionar. Ideile ar trebui mentinute ,dar parerea mea ar trebui schimbat totul . Chestiile alea care sunt lipite pe oameni ptr a face mai reala miscarea nu face decat sa inlesneasca si sstiu ce zic, ca am avut ocazia la o simulare grafica sa vad ce inseamna. Nu cred ca mai apare ceva care sa modifice fifa intr-adevar. Contractele lui Ea de anul asta am vazut ca sunt numa cu firme de ai mari si banuiesc ca sa satisfaca si piata lor vor avea nevoie de ultimele aparitiii , placi ,procesoare...
| |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| http://www.gamespot.com/psp/sports/f...ns.html?page=6 ia mai uitati-va la ceva screenuri ... spuneti-mi ce parere aveti ... merita sau nu merita? m-am cam grabit cu screenurile astea ... adica ce naiba sunt la 640*480 pe low detail? daca asa arata jocul final ... apai ... e bun de aruncat la gunoi, nici macar daca mi-l imprumuta cineva sa vad si eu cum este ... nu-l iau...
|
| | #40 (permalink) | ||
|
de acord cu tine, totusi sa stam si sa asteptam jocul... dar totusi .... aia e grafica de joc facut in anul 2005? an in care tehnologia este avansata?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |