![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Voi jucati StarCraft pe BattleNet? Daca da il jucati cu un FullCD sau cu un creck. P.S. Daca aveti cumva vreun Creck trimiteti-mi-l si mie pe e-mail radu_dr@yahoo.com
__________________ This message was posted by ME® -> radu_dr@hotmail.com | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Merge numai cu full cd si serial number nefolosit de nimeni, doar de tine(care se afla pe carcasa cd-ului original...).Ar merge fara cd doar daca folosesti programe de genul fastcd.Nu stiu ce naiba ai pus intrebarea asta, e clar ca nu sunt aia nebuni sa te lase pe tine sa joci pe ditamai serverul cu crack-uri ala eastern europe.He hehehe.Oricum, la cum se misca starcraftul pe battle net, o sa te lasi repede.Daca nu ai legatura beton(cu latency mic si rata de transfer cat de cat mare) poti sa te lasi pagubas.
| |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti, Ro |
In privinta cd key-ului asa este.Pe bnet nu merge decat daca ai cd-ul original da merita. Eu am cont la xnet si cu toate ca in ultimul timp a mers like shit in general am lag galben pe bnet.Iar serverul GO e la pamant mi am luat la disconecturi si alte faze urate cat nu mi-am luat pe bnet de cand ma stiu.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Guest |
Vreau si io un cdkey!!Please sunt disperat s-ar misca bine pe totalnet la battle.net iar gameromania sucks sunt vreo 5-6 acolo at best...Daca sunteti caritabili trimiteti si voi unu la gamer@mailbox.ro
| ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|