![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
Tocmai mi-am luat H3:SOD full CD (cu crack), si nu am vazut nici un intro. Este acest lucru din cauza ca nu are el intro sau din cauza crack-ului? Ce parere aveti despre acest joc? Oficial este al 2-lea expansion pack, nu? Daca instalati SOD peste H3 si Armageddon`s Blade apare (in SOD) si CONFLUXU`)(eu am testat si a mers) ------------------ I`ll be here... Why...? I`ll be "waiting"...here... For what? I`ll be waiting...for you..so If you come here... You`ll find me I promise
__________________ Viata este un RPG | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti,Miitari,Romania |
e nashpa
__________________ y3ksoft.tk | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania |
POATE CINEVA SA-MI RASPUNDA PRIN DA SAU NU DACA SOD ARE INTRO? ------------------ I`ll be here... Why...? I`ll be "waiting"...here... For what? I`ll be waiting...for you..so If you come here... You`ll find me I promise
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da, nu are intro .Au scos conflux-ul pentru ca era prea anapoda rasa aia cu care ajungeai sa aia aramata imensa si pe de-asupra si tare si cu super magii si cu toate *****urile.Nu era deloc echilibrat, au bagat rasa aia ca naiba.Oricum eu unul nu am ajuns sa combin nici un artifact pana acum pt ca sunt greu de gasit toate care trebuie (EXTREM DE GREU) si se pare ca degeaba au facut chestia asta.Sunt cam prosti astia de la 3do.Plansile noi sunt destul de putine si lipseste opytiunea de random map.Ce dobitoci......
| |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania | savu_mihai[BUTCHER], tu esti sigur ca are intro??? - Daca are zi si tu in cateva cuvinte cum e...sa nu fie cel din RESTORATION OF ERATHIA sau ARMAGEDDON`S BLADE - Tu ai full CD...cu crack??? - De unde l-ai luat? ------------------ I`ll be here... Why...? I`ll be "waiting"...here... For what? I`ll be waiting...for you..so If you come here... You`ll find me I promise
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucuresti , Romania | Unconected, eu nu as spune ca sunt "dobitoci", e adevarat ca SOD nu prea aduce nimic nou si a fost scos la repezeala pentru a mai lua niste bani de la fanii Heroes. Totusi sa nu uitam ca restul jocurilor Heroes si Might and Magic sunt bine realizate. CONFLUX desi are +4 la creaturi de nivel 7 dupa parerea mea au intrat in feelingul jocului. Totusi este singurul castel nou adus de addon-uri...si nu cred ca dezechilibreaza asa mult. ------------------ I`ll be here... Why...? I`ll be "waiting"...here... For what? I`ll be waiting...for you..so If you come here... You`ll find me I promise
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|