![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Project Nomads
Project Nomads a aparut in Level si dupa ce am citit un review si cateva poze mi s-a parut promitator si m-am gandit sa-l incerc. surprinzator jocul e de-a dreptul superb. putin cam necizelat, dar daca firma care l-a facut nu da cumva faliment o sa ma fericeasca cu o continuare sper mai terminata si mai bine facuta. in esenta jocul e un simulator (aeriano-spatial) cu elemente de shooter, de rpg si chiar de strategie. ai o insula plutitoare pe care o poti dota cu diverse chestii, centrala electrica, motor, compresor, seif, aeroporturi, arme si alte cateva chestii a caror utilitate nu am descoperit-o inca. cateva dintre constructii si mai ales (cel mai important) armele sunt upgradabile. de ce mai ales armele? pt. ca daca armele de nivel 1 sunt proaste si trebuie sa tragi tu cu ele, cele de nivel 2 si 3 sunt destepte si trag si singure. o chestie naspa e ca e cam putin loc pe insula. ar fi nevoie de cel putin inca 2-3 locuri pt. a transforma insula intr-o adevarata fortareata zburatoare. dupa strategie urmeaza shootereala. ai omulet-ul pe care il poti folosi sa faca diverse reparatii pe insula, dar si pt. a-l trimite pe alte insule pt. a face diverse chestii. mi-a placut mai ales zborul gen superman cu care te poti plimba peste tot pe unde are muschiul tau chef. pacat ca nu-l poti folosi in toate nivelele, dar poti folosi oricand un avion, daca vrei sa strangi constructii. apropo de constructii unele sunt garantate si le poti reconstrui daca ti le distrug inamicii sau daca te decizi sa le muti in alta parte sau sa le upgradezi. celelalte sunt negarantate si daca se distrug le-ai pierdut de tot. apropo de avioane ca parte negativa jocul e cam prea strict. nu poti sa vezi avionul sau omuletul din alta parte decat din spate. au fost cel putin 3 situatii in care ar fi fost nevoie sa vad avionul dintr-o parte. tastele nu pot fi schimbate si nici nu poti afla care sunt. trebuie sa te prinzi singur. e adevarat ca sunt destul de intuitive, dar oricat de simplu mi-ar parea acum tot mi-a luat jumatate de joc sa ma prind ca pot scoate obiecte din buzunar (sau cum s-o chema in joc) cu tasta Del. grafic arata decent. peisajele sunt chiar superbe. privitor la taste controlul e cam de consola, dar merge si oricum acolo unde o da in bara tastatura vine mouse-ul salvator. nu stiu daca exista si variante pt. console, dar daca exista cred ca e criminal sa lucrezi doar din taste. la capitolul rejucabilitate sunt sigur ca voi termina jocul de 3 ori. de ce? pt. ca ai 3 personaje. pt. fiecare ai cladiri diferite atat ca stil si forma cat si ca functionalitate in cazul armelor si avioanelor. faina ideea. referitor la rejucabilitate trebuie sa spun ca e chiar mai fain sa joci a doua oara decat a fost prima oara. n-am mai repetat greselile din primul joc si am fost tot timpul pregatit pt. atacurile unui ai destul de previzibil dar totusi decent. per total Project Nomads e un joc surprinzator de bun, dar pt. care astept o continuare mult mai completa si mai ingrijita. p.s.: tocmai am mai aflat cate ceva despre joc. e facut de niste nemti de la Radon Labs, distribuit de CDV, si a aparut prin 2002. asadar o continuare este destul de improbabila. pacat. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2003 |
Salutare !Am ajuns la Capitolul:The Base.Imi Storc Creieriii de 4 zile imi poate da shi mie cineva save-ul la Capitolul asta .Super Jocul !Libertate Maxima de Miscare!!! Multumesc Anticipat! Adrian Adresa de mail: id_adee@yahoo.com | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
eu l-am terminat jucand cu al doilea personaj (John cred). dupa aia m-am apucat sa-l joc cu primul personaj (tipul mai solid) si m-am blocat intr-un nivel cu o baza care seamana cu o platforma petroliera. nu stiu cum se cheama nivelul dar cred ca e acelasi cu cel in care te-ai blocat tu. cred ca este un bug pt. ca oricat as trage in baza aia nu se intampla nimic. am incercat sa joc si cu ultimul personaj si problema se repeta si aici.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
in weekend mi-l instalez si eu cred. l-am jucat mai demult dar nu mai stiu de ce l-am dezinstalat. poate lipsa de spatiu, dar stiu ca mi-a placut ideea.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|