![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Buzau, Buzau, Romania | Requiem - primele impresii
Am instalat in week-end Requiem si am apucat sa ma uit pe el vreo jumatate de ora. Dupa cate am auzit de la producatori beneficiaza de niste rezolutii astronomice de jucat (eu am V2 asa ca m-am multumit cu 800x600). Foloseste la fel ca si HL skeleton animation (sau skeletal, ma rog) iar animatia personajelor este intr-adevar foarte realista (mi se pare mai buna decat in HL). Au incercat sa-i dea si o alura de "adventure", prin faptul ca nu ajunge sa apesi niste manete ca sa treci la urmatorul nivel, ci uneori trebuie sa gasesti cate unpersonaj cu care sa te conversezi (la un moment dat nu poti trece de niste gardieni decat daca te duci intr-un bar sa ii ceri barmanului un ID fals). Mai multe NPC-uri daca pot sa le numesc asa cu un dialog mai pronuntat (ai si tu speech-ul tau in discutiile cu altii). Acelasi sistem de incarcare a nivelelor ca in HL (scurte si dese). Nu intotdeauna e mai bine sa vorbesti cu arma din dotare, uneori mai bine incerci sa dai din gura, poate convingi pe cineva. Dealtfel in apropiere de "innocent victims" arma dispare automat, putand sa o aduci la vedere cu tasta cu nr ei. Ce nu prea mi-au placut au fost armele (e drept ca nu le-am vazut decat pe primele 2) si in special sunetele scoase de ele (primul parca era un pistol cu doape). Deasemenea, munitia si celelalte chestii raspandite prin decor arata cam jalnic (niste cutii mari, de-ti vine sa sari pe ele). Am remarcat inca o asemanare cu HL (cam multe, nu vi se pare?), chestiile alea de pe pereti unde poti sa-ti refaci health-ul. Oricum, tipul care a facut nivelele alea cu Iadul e putin cam dus...tot felul de oameni devorati de monstruleti, trasi in teapa, spanzurati, crucificati, rupti, taiati, maini, capete, picioare care ies din pereti...yuck! Una peste alta, reuseste cate ceva nou (nu prea m-am prins inca ce e cu puterile alea ingeresti), si sper sa mai dau de chestii noi. Florin | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti |
Da,partea cu Iadul mi se pare ceva mai diferita...Restul aceleasi nivele cu tot felul de monstri,soldati,jump,etc. Nimic nou...asteptam mai mult de la joc. Oricum un joc bunicel unde baieti care mor o fac tare frumos.
__________________ Don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pacat de el, putea fi o bestialitate de joc, insa are niste minusuri MAGISTRALE ale enginene-ului. Cred ca deja artistii ii bat pe programatori acolo in cadrul firmei producatoare. Cum o fi sa faci un joc excelent ca design si sa ti-l rupa efectiv colegii cu un engine "de porc"? Toate bune la toti ![]() -Bugs | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
E o pirnaie. Am jucat nitel, da' mi se pare cam penibil. E feeling-ul frate. Asa simt io jocurile iaste ![]() Si amestecatura asta de vorbeala cu impuscaturi e de tot rahatu. Ori e shooter ori e altceva. Pai imi bagam de mult picioru' in Quake 2 (atunci cind a aparut) daca ma punea din loc in loc sa caut un laba trista cu care sa stau de vorba. Mai ales ca nu te afecteaza in vreun fel - gen la RPG-uri, daca faci sau nu o chestie firul povestii o ia in alta parte - aici nu vorbesti, nu treci mai departe. Rahat. Chiar si Heretic 2, daca e sa o luam asa, avea un pic de vorbeala in el da' era putina si la momente cheie. Te lamurea despre actiune. Nu aiurea'n tramvai. Daca e shooter, io vreau sa-i rad pe toti, nu sa stau sa-i intreb de sanatate si familie Nu stiu altii cum sint ... ![]() Fratilor, si ce mi s-a parut de toata jena, sint filmele neamule. Alea sint facute in super viteza, de tot rahatu', la o rezolutie de iti vine sa plingi, si nu spun nimic. Am zis | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|