![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | Fahrenheit
Astept jocul acesta de ceva vreme, si, judecand din ceea ce am vazut in demo - http://www.computergames.ro/site/p/d...hecy_demo.html - asteptarea pare sa merite Demoul este incredibil, atmosfera fantastica fiind creata printr-o grafica 100% realtime, animatii motion capture de zile mari, muzica extrem de potrivita si un mod de desfasurare al actiunii absolut genial. Fahrenheit va fi clar un pretendent serios la GOTY 2005 !
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Super demo-ul. Jucasem mai inainte si demo-il de la FEAR care nu prea m-a impresionat, iar cand l-am pus pe asta am ramas masca.
__________________ Incarcator si cablu de date Asus Mypal 63x si Fujitsu Pocket Loox | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
este kt se poate de adevarat...super tare demoul...o singura chestie de criticat si anume camera..prefer dk tot au realizat totul 3d de ce sa nu te lase sa te misti in voie cu o camera plasata in spatele personajului? nu inteleg... ma enerveaza imposibilitatea de a vedea ceea ce vreau...in rest super..and while we're at it...another great game that will rock for sure...alan wake..super tare..SUPER check it out..
__________________ BARTON 2800+, ABIT NF7-S, 1GB DDR PQI pc3200, GIGABYTE GEFORCE 6600GT AGP8X, MONITOR HORIZON 17'' TFT 12MS, HDD:80GB, DVD RW SONY, IN CURAND AGEIA PHYSX | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Romania |
Am si eu o intrebare legata de jocul asta: Care este tasta use ? ![]() ![]() ![]() Ma tot chinui sa vad cum iau tot felul de obiecte sau sa deschid usi, samd dar nu merge cu nimic. In setari la controls nu e nimic. Si pe net nu am gasit un faq ceva. Multumesc anticipat
__________________ Bwahahahahaha | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Destul de interesant jocul... ma mir ca va fi comercializat prin state ... intru-cat te ajuta sa creezi crima perfecta...Ceea ce mi sa parut frustant a fost ca a trebuit sa revad introducerea dupa ce mi-a sarit siguranta la casa... Freakazoid: cand te apropii de un lucru vei vedea in partea de sus a monitorului ca apar niste animatii, tot ceea ce trebuie sa faci e ca in timp ce tii click stanga sa efectuezi miscarea aratata de ainmatie... simplu | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
a 3-a varianta este sa ajungi la balamuc... Tre sa aduci personajul in stare de depresie maxima...-la a 2-a varianta mentionata de tine poti lua si metroul... ...3 days left !!!!!
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Super joc! Bine, cu Quantic Dream acolo, nici nu ma asteptam la altceva (mi-a placut mult Nomad Soul). Cum il aduci in depresie maxima? A incercat cineva sa ramana in toaleta mai mult timp? Ma intreb daca vine militianul dupa o anumita perioada.
__________________ Increase da peace! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
E gura de metrou daca iesi din bar prin usa din spate - imediat ce iesi in strada. Mie mi-a placut faza aia , cum intri in gura de metrou vagabondu ala fara un ochi care dormea in spate in cartoane brusc nu mai e beat si incepe sa se uite cu mult subinteles dupa tine... Nu stiu daca nu cumva e vreo legatura intre el si cioara aia care statea pe pervazul geamului si se uita in buda.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** Last edited by skyblue; 14-09-2005 at 12:30.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Asa s-ar parea . Cica muzica din joc a fost facuta de tipul care a facut si soundtrackul la serialul Twin Peaks ( va mai aduceti aminte ? ) . Si poti juca atit cu tipul din demo cit si cu detectivul si detectiva care ancheteaza cazurile.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Da, de Angelo Badalamenti (sper ca spelling-ul e corect). Chiar ma intrebam de ce ai tasta aia de "switch characters"; deci il ai pe murderer, pe detectiv si pe "generic" aratau si o tipa (detectiva, probabil)... Or fi parteneri el si ea (detectivii)?Oricum, demo-ul cel putin m-a dat pe spate si cel putin pentru mine faptul ca sunt amestecati Quantic Dream inseamna calitate garantata. Si pana la urma cum aduci personajul in depresie maxima in demo?
__________________ Increase da peace! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Foarte misto demo-ul, si soundtrack-ul e de zile mari, creeaza o atmosfera cum putine jocuri reusesc. Deja a aparut DVD-ul pt PS2, deci nu cred ca mai e mult pana apare si pt PC...can't wait.
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|