brat Fahrenheit
Page 1 of 7 1234 ... LastLast
Results 1 to 20 of 128

Thread: Fahrenheit

Registered User

Fahrenheit

Astept jocul acesta de ceva vreme, si, judecand din ceea ce am vazut in demo - http://www.computergames.ro/site/p/d...hecy_demo.html - asteptarea pare sa merite

Demoul este incredibil, atmosfera fantastica fiind creata printr-o grafica 100% realtime, animatii motion capture de zile mari, muzica extrem de potrivita si un mod de desfasurare al actiunii absolut genial.

Fahrenheit va fi clar un pretendent serios la GOTY 2005 !
    " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi.

Registered User
    BIG HIT.....daca se prezinta ca in demo that iz .

Registered User Lionhunter's Avatar
    cam scurt demoul...dar merita asteptarea.GOTY nu cred,dar cine stie ce ne rezerva quantic dreams...

Registered User Slasher2K2001's Avatar
    m-a impresionat si pe mine intr-adevar. Iata ca mai apar si jocuri bune pe PC

Registered User Alexneo's Avatar
    Super demo-ul. Jucasem mai inainte si demo-il de la FEAR care nu prea m-a impresionat, iar cand l-am pus pe asta am ramas masca.
    BLACKBERRY CURVE 9360 SIGILAT 800 RON

LG OPTIMUS P350 - 300 RON

I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day.

Banned allah's Avatar
    Am jucat si io acum demo-ul si mi se pare magnific.Nu am prea jucat adventure dar demo-ul asta l-am jucat de nustiu cate ori.Totul e facut uper dar mai ales atmosfera si partea cu alegerile care influnteaza.Deabia astept versiunea finala.

Registered User maverix's Avatar
    este kt se poate de adevarat...super tare demoul...o singura chestie de criticat si anume camera..prefer dk tot au realizat totul 3d de ce sa nu te lase sa te misti in voie cu o camera plasata in spatele personajului? nu inteleg... ma enerveaza imposibilitatea de a vedea ceea ce vreau...in rest super..and while we're at it...another great game that will rock for sure...alan wake..super tare..SUPER check it out..
    BARTON 2800+, ABIT NF7-S, 1GB DDR PQI pc3200, GIGABYTE GEFORCE 6600GT AGP8X, MONITOR HORIZON 17'' TFT 12MS, HDD:80GB, DVD RW SONY, IN CURAND AGEIA PHYSX

Registered User

Ha !

Am si eu o intrebare legata de jocul asta: Care este tasta use ?
    Ma tot chinui sa vad cum iau tot felul de obiecte sau sa deschid usi, samd dar nu merge cu nimic. In setari la controls nu e nimic. Si pe net nu am gasit un faq ceva.
    Multumesc anticipat
    Bwahahahahaha

Registered User
    Destul de interesant jocul... ma mir ca va fi comercializat prin state ... intru-cat te ajuta sa creezi crima perfecta...
    Ceea ce mi sa parut frustant a fost ca a trebuit sa revad introducerea dupa ce mi-a sarit siguranta la casa...

Freakazoid: cand te apropii de un lucru vei vedea in partea de sus a monitorului ca apar niste animatii, tot ceea ce trebuie sa faci e ca in timp ce tii click stanga sa efectuezi miscarea aratata de ainmatie... simplu

vreausa@plec.din.ro skyblue's Avatar
    Mai exista in demo alte finaluri alternative?

Ca eu am gasit doar 2 :
    - te aresteaza politistul
    - sau ascunzi corpul /cutitul te speli pe maini-iesi din restaurant si iei taxiul.
    ** Sa fim iubitzi !!! **

Registered User
    a 3-a varianta este sa ajungi la balamuc... Tre sa aduci personajul in stare de depresie maxima...
    -la a 2-a varianta mentionata de tine poti lua si metroul...

...3 days left !!!!!
    " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi.

Banned sek.shun.8's Avatar
    Super joc! Bine, cu Quantic Dream acolo, nici nu ma asteptam la altceva (mi-a placut mult Nomad Soul).

Cum il aduci in depresie maxima?

A incercat cineva sa ramana in toaleta mai mult timp? Ma intreb daca vine militianul dupa o anumita perioada.

Registered User Mr_Who's Avatar
    Jocul o sa fie cu siguranta un hit, demoul este superb. Singurul lucru care nu mi-a placut este camera, imi cam pune bete-n roate, cu atat mai deranjant cu cat trebuie sa efectuezi niste actiuni contra timp. Sau poate nu m-am familiarizat cu controlul?!...

Registered User Slasher2K2001's Avatar
    2 days left !!!!!!!!!
    daca ramai in toaleta te prinde politaiul acolo... Totusi cum ai reusit sa iei metroul snake?

Te indrepti spre metrou si dupa ce coboara caracterul 2-3 trepte se termina demo-ul.

E gura de metrou daca iesi din bar prin usa din spate - imediat ce iesi in strada.

Mie mi-a placut faza aia , cum intri in gura de metrou vagabondu ala fara un ochi care dormea in spate in cartoane brusc nu mai e beat si incepe sa se uite cu mult subinteles dupa tine...

Nu stiu daca nu cumva e vreo legatura intre el si cioara aia care statea pe pervazul geamului si se uita in buda.
    Last edited by skyblue; 14-09-2005 at 12:30.
    ** Sa fim iubitzi !!! **

Mi-ar placea sa se dezvolte povestea in directia programarii tale mentale de catre o secta or smth. Oricum, imaginile de la inceput par sa sugereze asta. Oricum, abia astept jocul asta.

Asa s-ar parea .

Cica muzica din joc a fost facuta de tipul care a facut si soundtrackul la serialul Twin Peaks ( va mai aduceti aminte ? ) .
    Si poti juca atit cu tipul din demo cit si cu detectivul si detectiva care ancheteaza cazurile.
    ** Sa fim iubitzi !!! **

Da, de Angelo Badalamenti (sper ca spelling-ul e corect).

Chiar ma intrebam de ce ai tasta aia de "switch characters"; deci il ai pe murderer, pe detectiv si pe "generic" aratau si o tipa (detectiva, probabil)... Or fi parteneri el si ea (detectivii)?

Oricum, demo-ul cel putin m-a dat pe spate si cel putin pentru mine faptul ca sunt amestecati Quantic Dream inseamna calitate garantata.

Si pana la urma cum aduci personajul in depresie maxima in demo?

Kek
    Kek is offline
    FuZzMaster Kek's Avatar
    Foarte misto demo-ul, si soundtrack-ul e de zile mari, creeaza o atmosfera cum putine jocuri reusesc. Deja a aparut DVD-ul pt PS2, deci nu cred ca mai e mult pana apare si pt PC...can't wait.

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 1 of 7 1234 ... LastLast