![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 | Jocuri romanesti
salut lume! Fac parte din echipa sodevrom si marea noastra pasiune este game dev-ul.In momentul de fata avem cateva jocuri si programe finalizate si ceva premii castigate la diferite concursuri. In momentul de fata lucram la 2 jocuri la un rts si la un "simulator" de pescuit Eu ma ocup de jocul de pescuit vias fi recunoscator daca miati putea da ceva sfaturi sau idei siteul nostru este www.sodevrom.com Last edited by iron studio; 03-08-2005 at 00:22.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
Eu am de comentat: nu e buna atitudinea ta . Profesional e sa ignori remarcile nelalocul lor ![]() Nu te pot ajuta cu idei, nu-mi place pescuitul. Deloc. ![]() Bafta!
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Tias d-a un singur sfat, p-e care tila m-ai dat cineva inainte, s-i anume ca atitudinea asta d-in partea unui developer este total nerecomandata. In rest, multa bafta cu jocurile voastre! Puteti detalia ce premii ati luat si la ce concursuri? Si daca nu imi raspunz la obiect si incepi sa te enervezi ca de ce intreb tampenii..:finger:. Ce vezi mai sus este o bucata de cod din simulatorul meu de glume ![]() P.S. http://www.sodevrom.com/gallery/poza7.jpg Last edited by alexdm; 02-08-2005 at 21:13.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2005 |
nu mai nu ati inteles io integ si ma bucur daca imi spuneti ca...de ex copacu ala arata ca draq sau ideea sa bagi si adeventure in el e de cacao.. dar nu faze ca esti un looser ca esti dobitoc sau ceva de genu... si sterg sfarsitu primuli post ca vad ca va deranjeaza | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
tu nu intelegi, deci ca un individ care promoveaza ceva trebuie sa "lingusesti" cat poti ca lumea sa iti cumpere produsul, deci trebuie reclama foarte multa ... si "linguseala" foarte multa, nu sa te apuci sa zici ca ... nu vreau critica din aia ca ... nu imi place cum suna sau nu imi place fontul cu care a scris cutarica ... intelegi? oricum, mi-ai captat atentia, adica jocuri romanesti? e totusi o incercare si ... daca iese bine ....cine stie ... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
man inteleg ce zici...dar io mai bine mor de cat sa ma lingusesc... de aceea am preferat sa abordez un stil de joc in care inca nu straluceste nik(jocuri de pescuit sunt putine si alea care sunt numa realiste nu sunt) ca at omu vrea un joc de pescuit ... il ia pe cel care e cel mai "realist" nu tre sa il pup in cur pt ca sa se uite pe jocu meu ahhh si ca sa nu mai apara alte neintelegeri mentionez ca jocu meu va fi cel mai realist,desi incerc sa il aduc cat mai mult catre acest fapt, dar va fi deasupra celorlalte | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
1. mergi pe realism cat poti (insa nu simulat si partea de asteptare de o ora - banuiesc ca la pro dureaza mai putin... eu n-am prins nimic niciodata in mai putin de o ora...de fapt am prins un singur peste si de asta m-am lasat). 2. introdu in joc cat mai multe echipamente - e treaba ta sa te informezi care sunt, cum functioneaza, iar nu ma pricep 3. grafica tb sa fie foarte buna, daca tot o ard aiurea in fata calculatorului si calculez ce mulineta, pluta, momeala...etc. sa folosesc macar sa vad si un apus frumos si animat, cum apa face valuri mici, cum bate trestia in vant sau cum o ratzusca inoata cu puisorii un pic mai incolo...
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
stati putin, omu acum a scos ... ceva ceva, aveti putina rabdare sa se dezvolte, sugestiile sunt bune dar trebuie mai multa reclama...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
grozava ideea cu dinamita si curentul.Braconaj : citi pesti prinzi inainte sa vina paznicul cu bita. Ar mai putea fi si un concurs contra cronometru de prins broaste si daca nu il rezolvi te transformi intr-o musculita si te halesc broastele ( o faza deaia cu limba lunga ). ![]() Pe partea de environment intr-adevar ar fi beton sa admiri un apus sau un rasarit de soare, sa auzi pasarelele ciripind si sa ai in general o senzatie de relaxare. Din intimplare am mai jucat vreo 2 simulatoare de pescuit. PENALE. Poate asta romanesc va fi mai bun. Bafta. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Si prietene, sa-i trageti niste personaje marfa, ceva asa , gen anime ...Oh si bineanteles ati putea rupe gura targului cu niste cutsceneuri belea (motion capture and stuff) si bineanteles cu un story calumea...damn ....da' aberez nu gluma
__________________ " Use GeForce Luke " - Obi-Wan Kenobi. | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
La faza cu apus rate , bla mam gandit si eu si vreau neaparat sa apara si asa ceva dar momentan lucrez la chestile mai importate in variantele ce vor urma dupa priul demo vor aparea si asa ceva. Cu braconaju ...e o idee funny ![]() Dar cum am zis si mai sus inca ma chinui la alte chestii si nu am timp sa fac apusuri de soare si rasarituri . ![]() De 2 saptamani tot fac meniuri si inca nu mam decis pe care sa il folosesc... ![]() asa ca rasaritu mai tre sa astepte | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
iron_studio, spune-mi si mie, jocu e freeware? sau se joaca doar pe site? nu prea am avut timp sa intru pe site sa ma interesez, de asta te intreb ...
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
si acum.. ca parte de reclama and stuff... daca in joc nu se gasesc si niste "fetite" care sa arate formidabil indiferent ce fac ele, n-o sa aiba asa mare succes e deja demonstrat faptul ca oriunde (film, reclama, joc) unde apar si niste fete dezbracate pe juma si desenate BINE... sporeste mult succesul jocului/filmului/etc | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
da, ar merge asa ceva, adica prinzi un tip rar de peste ... si primesti un striptease
|
| | #20 (permalink) | ||
Ardeth_007 dap va fi freeware.Am zis si pe site .
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|