![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
mi-ar place sa joc asa ceva, dupa ce am citit vine cu ceva nou, adica .. un alt univers... sf... cu ceausescu ... pe undeva ar fi razbunarea gamerilor romani dar ... il astept
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Suna bine, cel putin nu mai sunt de partea americanilor. E printre putinele jocuri in care lupti contra americanilor.Si asta lasand la o parte strategiile. Nu stiu daca asta o sa le convina alora si mai ales sa-i convingi si sa cumpere jocul ![]() Eu cel putin abia astept sa apara, da cred ca s-au cam grabit cu data aia de lansare. N-am vazut nici o poza clara si deja il lanseaza. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
![]() asta e joc romanesc, doar pentru noi, crezi ca americanii stiu de ceausescu?...oricum n-ar intelege nimic ca e-n romana | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
alexdm, nu fi pesimist. sincer, fac si eu ca Assassin si anume . Apreciez pe oameni pentru perseverenta, iar spre deosebire de Spitalul, ei au dat si o perioada pentru lansare, anume Octombrie 2005.... oare avem posibilitatea sa il impuscam pe Nea Ceasca in cap ?! ![]() Quote:
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." Last edited by DeceaseD; 25-08-2005 at 22:19.. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
se pare ca o multime de site-uri (din mai multe tari) au auzit de joc: http://www.2baddesign.ro/cotropitorii/press.html | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Poate o fi jocul free , dar nu stiu cine naiba o sa le dea atentie atita vreme cit o sa il lanseze neterminat. Mi se pare o prostie faza aia ca il lanseaza doar cu 1-2 nivele si restul le vor adauga pt download ulterior. Adica pur si simplu il lanseaza inainte sa il termine, inainte sa map-designerii sa isi faca treaba. Downloadezi nu stiu citi mega si te trezesti ca nu ai pe hard decit engine-ul cu care te joci 10 min si gata. Porcarie tipic romaneasca. Nu stiu de unde le-au venit idei de astea "stralucite". Mai bine sa il lanseze cind e gata .
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
N-am observat ca e free. ![]() Oricum partea cu lansatul doar a catorva nivele e deplasata rau. Mai bine sa lucreze acolo inca un an si sa iasa ceva de care sa isi mai aduca aminte lumea, ca uite ma au mai facut si romanii ceva. da asa daca lanseaza cateva nivele o sa-si piarda lumea interesul dupa ce vede cu ce se mananca. Sau poate vor sa faca ceva asemanator celor de la Valve cu distribuirea prin Steam a Sin Episodes | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
chiar va fi ceva de genul sin episodes, cu doar o parte din joc... un alt motiv pentru care sunt doar cateva nivele este ca acest "joc" este de fapt o modalitate de a face 2 Bad Design cunoscuta, probabil pentru a atrage atentia unor sponsori care sa-i duca mai departe, si cu ajutorul lor vor face mult mai multe, poate vor termina chiar si Spitalul... | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
nu mi se pare o idee foarte buna din partea lor, nu ar trebui sa inceapa cu stangul daca chiar vor sa faca ceva, mai bine mai stau si mai asteptam si ... o sa avem parte de ceva bun, nu de ... down in fiecare luna, hopa, o mai aparut un nivel ... sa fim seriosi.
__________________ Statul Roman = o entitate juridica formata din persoane care isi urmaresc interesele proprii impotriva poporului roman (cea mai recenta dovada este taxa de prima inmatriculare, poate 80% din romani sunt impotriva ei... doar cativa din lumea politica au de castigat de pe urma ei asa ca va fi adoptata pana la urma, acum cea mai mare cretinatate din partea lor fiind marirea taxei pt masinile mai noi si scaderea pt cele mai vechi, cata idiotenie) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
Gandeste-te ca jocul acesta este doar ceva intermediar. Este doar un mijloc, nu este "flagship project"-ul lor, Spitalul este. Si mie chiar imi place ideea asta de joc (care mai exista si la Steam cu Sin Episodes), ca daca nu-mi place, nu trebuie sa download-ez 600 MB ca sa-mi dau seama. Joc doar primele nivele si daca nu-mi place nu le mai download-ez pe restu'. Acuma sa fim seriosi, chiar conteaza asa mult?
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
pai .. noua romanilor ne place sa ne luam de toate detaliile, ai dreptate dar ... unele jocuri au nivele "frumoase" si nivele "mai putin frumoase" ... asa ca ... nu poti judeca un joc doar dupa primele doua nivele, intelegi?
|
| | #18 (permalink) | ||
|
bun. Alexandru Duta de la 2 Bad Design a publicat orarul pe urmatoarele 2 luni ... Orarul se afla aici, scris de propriile manute ale sus-numitului. http://www.develz.ro/devblogs/the_da...ansarilor.html Enjoy baieti. Sper sa va placa. Comentarii sunt oricand bine-venite.
__________________ "Ele vin starnite de o primejdie ca de sfarsit de veac, si in spaima lor de necunoscutul barbat, se cred miresele mortii." | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
daca raspunsul tau e "no comment" de ce te-ai chinuit sa mai postezi?
| ||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|