![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Lan Party in Bucuresti... unde ?!
Salut, doresc sa adun multa lume sub acelashi acoperish shi sa ne rupem reciproc la diverse jocuri.. pana acum sa zicem ca ash avea un numar aproximativ de 20-30 doritori (care sper sa se inmultzeasca odata cu acest thread)... Marea problema este locul ... ma gandeam la o sala de mese undeva.. o cantina.. ceva cu multe mese. Ceva sugetstii ?!
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
nu te gandi numai la mese ... gandeste-te la multe prize, un panou de curent care sa suporte 40-50 computere + ventilatoare (o sa fie al naibii de cald), cateva servere, switchuri (si cateva de schimb, daca pica vreunul), ceva net si ceva paza.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
terbuie sa vii cu compul de acasa?
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
haha... si eu as vrea sa merg la cel pus la cale de peshte...da o sa fiu cu caloriferul dupa mine
__________________ postul de mai sus are sanse de 50% sa fie sters de ild12 in urmatoarele 10 minute, 30% sa fie sters in primele 12 ore de la postare si 20% sanse sa nu fie sters( nefiind observat). | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Bucuresti |
Bisti are dreptate o sa ai o mare problema cu curentul. Adik un sistem consuma in medie 440W (pentru calcul mai usor) I=P/U => I=440W/220V= 2 A si cea mai mare siguranta casnica suporta 16A deci la o siguranta nu poti baga mai mult de 8 sisteme care consuma in medie 400-450W Oricum multa bafta ca ai ceva de organizat ! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
sunt sigurante si de 32 de A si mai mari chiar :P
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Suna interesant . Ma bag si eu si cred ca mai am un prieten sau doi. S-ar putea sa gasesc si o locatie pe la scoala la maica-mea... e acolo o cantina dar s-ar putea sa nu vrea fara bani de lumina. Ma gandesc si la altceva... Mai e problema transportului- cum isi aduce fiecare calcu ca eu am monitor de 21 si daca il ridic mai mult de cateva minute nu pot sa il tin...
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
ma bucur sa vad lume asa doritoare de un lan party (besides me )...eu ma inscriu la lanpartyul respectiv....wow...ma gandesc ca o sa fie super ....totusi...cine se ma desparte de lan party?..ca eu ma prezint la datorie cu chypsuri si cola...si plec ultimul de acolo...oare cat o sa dureze? ....parca vedem ca devine ceva permanent ...poate evolueaza in sala de calcualtoare ) ....eehh..aberez...ma rog..deci e super ideea .....ma inscriu garantat....(totusi..oare cat ar dura? ).....asa..si cu locul .....hmmm.....daca stam as si nu facem nimic nu stiu in ce masura o sa fie posibil sa gasim un loc .... eu o sa incerc sa vad ce pot sa gasesc...daca nu imi iese nimic....am nevoie de un aliat sa incepem munca pe teren....dam un search prin zonele de aici.....(apropo..voi de unde sunteti? )....deci in principiu ideea e marfa ...numai sa reusim sa tinem legatura pana rezolvam toate detaliile astea mici.....
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|