Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-08-2005, 20:02   #1 (permalink)
Registered User

Intrebare

Foarte scurt, aceasta ar fi:

Exista pe vreun site specializat un top al jocurilor functie de nota data de cititori? Gen imdb.com pentru filme.

Merci si scuze daca am repetat vreun topic anterior.

sradu is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2005, 01:00   #2 (permalink)
2che

Hadrian's Avatar

www.gamespot.com(sper sa nu fie considerata ca reclama - asta e doar unu din ele)-acolo poti da nota jocului
1st Rig:AMD X2 4800+ @2.75Ghz sk.AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,1GB Ddr800@880Mhz Kingmax Mars KLDD4,Video powered by Viaaaaaa,128 mega,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,256DDR,Dvd-Wr

Hadrian is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2005, 11:51   #3 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Probabil cauti ceva in genul http://www.mobygames.com/stats/top_games
Nu ai sa gasesti pe GameSpot si (cred) nici pe alt site de specialitate topuri dupa notele vizitatorilor (chiar daca pe site-urile serioase membrii pot da note). Topuri dupa notele din reviews da (exemplu).
Exista si websites specializate in colectarea de informatii despre jocuri, cum e www.gamestats.com . Pentru jocurile vechi e mult mai greu sa gasesti informatii pe care sa te poti baza; cel mai bine e sa apelezi la amici gameri (veterani).
Daca vrei sa vezi ce merita jucat poti sa incerci sa te orientezi dupa distinctii in genul Editor's Choice (cum sint pe GameSpot sau IGN). E bine sa cauti mai multe surse. Pentru genurile de nisa poti avea dificultati in gasirea unui review competent in alta parte decit pe site-urile de specialitate.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 30-08-2005, 14:36   #4 (permalink)
Registered User

Exact Korn, ceva de genul topului de la Mobygames cautam. Stiu ca pe vremuri (sa zicem 95-97) exista un site care avea niste topuri bazate pe notele date de vizitatori, cu new-entry-uri si cu evolutii saptaminale, stiu ca un joc Blizzard a batut recordul la numarul de saptamini pe locul 1. Din pacate adresa site-ului am pierdut-o intre timp...
Imi aduc aminte ca gaseai multe topuri acolo, nu numai jocuri (muzica, etc). Dar asta de jocuri era bestial, era un top 100, pe sectiuni de cite 10... daca mai stie cineva de site-ul asta, poate bagati adresa pe aici, daca mai exista, desigur...
Merci de raspunsuri!

sradu is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager!
Reply

Computer Games Forum > Gaming > Jocuri PC

Thread Tools

Posting Rules