![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: Bucharest, Florida, USA(ma dau mare) |
Mai mult sau mai putin... Si despre ce aoe2 e vorba?(aoe2; aoe2-age of kings) ------------------ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules
__________________ The Golden Rule: He who has the gold makes the rules | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Aoe 2 e o un ***** de startegie facut de microsoft ca n-aveau si ei ce face.Auzi ma ce au ei acolo, ferme, pasarele, oi, pescuit vai ce le place la unii sa faca casute printre braduletzi si sa auda cum canta un greiere prin iarba, mai vine cate o armata in care se impiedica unitatile una de alta si mor toate in fata turnurilor inconjurate de ziduri, mai vine o catapulta cu intarziere pe care o omori cu 1 tzaran.....etc.JOC DE TOT *****UL.NU SE COMPARA NICI PE DEPARTE CU BROODWAR-UL.CHIAR SI LA GRAFICA.DOAR NU VRETI ACUMA BATTLE CRUISERE CU VERDE SI CU ROSU.....SI BRADULETZI CU PASARELE LANGA LANGA HATCHERI-UL DE LA ZERGI.HAI SA FIM SERIOSI.....Ce cred eu:cui ii place quake2 ii place si aoe2 sau aoe1-jocuri pentru oameni idioti si lenti la minte.Cui ii plac senzatiile tari si viteza a la quake1 o sa-i placa cu siguranta si broodwar-ul.Cam asa zic eu.
| |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 |
Aoe 2 e plictisitor rrrraaaauuu de tot!Am inceput si io prima campanie si mereu acelasi lucru:iti faci cu kilu sulitari cu nishte calaretzi si ceva infanterie prin imprejur si gata super-invincibila armata.Pt.castele aduceai niste berbeci sau catapulte din alea mari!!!In concluzie:Nashpa... ------------------ Trece tancul peste tine, te ridici, mai indreptzi o coasta, doua, si spui: "Ce bine a fost!" si mergi mai departe.
__________________ "You can accomplish a lot of good in the world if you don't care who gets the credit for it." - Myles Horton | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Daca o sa am vreodata vreo 30 de ore de pierdut shi o sa fiu pe un P3 cu 128 RAM (ca sa se mishte bine) o sa joc UN AOE2 in multi la un Cafe. Desigur are casuuuutze, omuleeetzi, animaluuuutze, turnuleeetze draguuuutze dar XCUSE ME nu merge ca joc de multi shi cere prea multa rabdare ca sa intre in topuri vreodata. E un joc destinat acelor care joaca Delta Force sau Fifa sau celor care se plictisesc acasa. Starcraft Rulz... DOH Let there be light!
__________________ The key to happiness in life is high expectations and your own bag of chips (Dogbert) | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti, Romania |
AoK sucks dar nu fiindca are casutze si oi ci din cauza AI-ului imbecil rau. De jucat am jucat AoE Rise of Rome in multiplayer si merge OK. Iar cine zice ca iti faci citeva tone de sulitasi calare (?!) si spargi tot... hehe... n-a jucat cu cine trebuie. Ma rog, tot Microsoft scrie si pe RoR, dar parca nu au apucat sa-si bage picioarele atit de tare ca in AoK. Probabil ca alora de la Ensemble inca le era foame si s-au chinuit sa faca un joc decent. Dupa-aia, cind au dat de banu' gros... | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Hehe, cred ca am citit vreo cinspe editoriale pe net gen AoK > BW ? si la mai toate concluzia era ca nu. Adevarul este insa ca le poti compara doar prin faptul ca sunt RTS-uri, in rest nu prea se poate, pt. ca difera destul de mult. BW ofera o jucabilitate mai mare si o diversitate mai mare, bazanduse mai mult pe viteza de reactie si strategii rapide, ca sa nu mai pomenesc ca se desfasoara intr-un viitor improbabil pe cand AoK este un joc istoric unde trebuie sa gandesti pe termen lung, sa iti construiesti o economie cu grija si conteaza mai putin viteza de reactie. BW este mai strategic iar AoK mai tactic.
__________________ Death came from above | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Guest |
Bai roadkill,ce dracu ai cu delta force si fifa?delta force e marfa la multiplayer,iar fifa99 cel mai bun joc de fotbal,necesita dexteritate mare si sa gandesti foarte repede in multiplayer...Daca tu nu stii sa joci ceva nu-nseamna ca-i nashpa...BTW,AOE sucks AOE2 sucks more da io n-am nimic cu aia care se joace spre deosebire de altii...
| ||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|