![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Hello, GZ unde esti?
Mai GZ parca erai cel mai tare din parcare (parcarea era goala). Parca doreai sa-mi arati cum canta Oana Sarbu la RA. Te astept pe aici(daca ai "balls"). O sa te fac sa vezi caru' mare pe cerul gurii. Oferta valabila si pentru altii. ------------------------- The bigest the best, Better than the rest.
__________________ GT Rider | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu eram cel mai tare din parcare, "balls" am si eu, ca si tine (oare???), iar parcarea in care sunt nu este goala... Oana Sarbu nu doream EU sa-ti arat cum canta, nici macar eu nu stiu si nici nu ma intereseaza. Si, apropo, unde ma astepti, pe acolo? Ca presupun ca nu prea suntem din acelasi oras... Mai multe detalii, te rog... G-Zero
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Te astept sa-mi spui daca joci sau nu. M-am cam plictisit sa tot bat 4 cpu in acelas timp si am zis sa mai schimb dusmanu. So, what do you say? ----------------- Cioara Jumara
__________________ GT Rider | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|