![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
Cred totusi ca lumea se juca mai de demult CStrike, dar au fost si oameni care acolo l-au vazut prima data. Concursul e pe 12, ora 3. Inscriere 25.000. Se joaca 2vs2, dar daca puteti veniti in echipe mai mari (cel mai bine de 4) ca atunci am putea face mai multa tactica. Din cite stiu eu, nu s-au stabilit harti si alte detalii, dar sper ca in citeva zile sa fie gata ... Tomcat, XPC PS Concursul nu este organizat de XPC. Citiva membrii ai redactiei isi baga si ei nasul fiind pasionati, dar oficial nu este nici o legatura.
__________________ Tomcat | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti |
De abia acum 2 zile am vazut Counter Stike si e bestial;mai misto decat q3 si UT ,dupa parerea mea.Insa nu am prea inv. sa joc,si din pacate nu voi putea veni si eu.
__________________ "Bunatatea... singurul semn al superioritatii pe care-l recunosc" Ludwig van Beethoven | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2000 Location: Tg-Mures, Mures, Romania |
Counter Strike e cel mai reusit mod de HL. Toate celelalte sunt cam pe langa. Mai are el niste bug-uri (gen stai la usa si ti se vede arma pe cealalta parte) dar in rest e absolut super. Ca arme prefer DesertEagle, xm014, H&k G3SG1 - e super . Nivele preferate dust, delta_assault, railroad, militia. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Guest |
Hmm .. Jocul e destul de cool, dar dupa vreo 4 ore de jucat in continuu ( ) devine repetitiv, mai ales daca nu se skimba hartile. Cs_Assault e prea usor pentru teroristi; cs_miltia si de_dust sunt best, da si as_oilrig (ceva de genu), cand tre' sa omori vipu' e klumea ..------------------ Purification through violence ... | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Apr 2000 Location: Constanta, Romania |
La ForteGames in Constanta a fost un concurs de CounterStrike. La start au fost 13 echipe, cu cate 4 concurenti. Desfasurarea concursului a durat 5 zile. La sfarsit au ajuns JacUZZY, Eraser, El-Mala si Fane care au fost premiati cu cate 250 000 lei si un cont RDS Constanta ptr dial-up. Ceilalti finalisti au fost Mihai, Bigdaddy, TARA si Torasque (marii favoriti). S-a jucat pe de_dust pana la 20 de puncte, pe rand tero si counter. A fost o nebunie de nedescris, in timpul meciurilor in sala nu era ocupat nici un calculator si in jurul celor care jucau erau trase cate 20 de scaune la fiecare echipa. In acele zile nu am putut sa ma gandesc la nimic altceva, decat la CounterStrike, facand nenumarate tactici pentru de_dust. A fost superb si abia astept sa organizam un nou concurs, eventual pe echipe mai mari.
__________________ ForteGames este cel mai tare icafe din Cta ... "din Ro" ... "din SE Europei"! Gazda pentru ESWC 4-5 iunie 2005, WCG 2-4 septembrie 2005, ECG 18-19 februarie 2006, WGT 9-10 septembrie 2006, ECG 24-25 februarie 2007, WCG 2-3 iunie 2007 si KODE5 8-9 decembrie 2007 Constanta, B-dul Tomis 235, et.1, Complex Dacia, Tel:0241-551251 13 septembrie 2007 - 1998 = 9 ANI de FORTE! | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2000 Location: A/S/L plz |
Itr-adevar, la 15 Numai ca trebuie sa fim mai multi ca sa facem echipe de 4... Atentie: concursul incepe la 15 asa ca ar fi bine sa fiti mai devreme.. Aseara am fost cu Tomcat, Mach, INK, Alex & Co. acolo si am facut niste 5 la 5... Sa fi vazut macel...este extraordinar, cu cat cresc echipele, cu atat jocul este mai spectaculos... I-am batut mar pe aia (ultimul engagement 6-0 noi Counter pe _militia) si au inceput cu faze: -De ca panditzi ba, camperilor?!? -Care e frumusetea jocului daca voi nu iesti (n.n. ca tampitii in batatia pustilor la macel) -Ca voi trebuie sa atacatzi - samd Aia nu au pic de rabdare sau inteligenta...I-am mucificat ![]() Asa ca aveti grija cum jucati. Let the best team win! | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Guest |
Trebuie sa recunosc insa ca cei care privesc Counterstrike ca pe un fel de UT sau Q3, unde trebuie sa dai cu beleaua in stinga si in dreapta, bazindu-te pe dexteritatea ta cu mouse-ul si fara nici un pic de tactica si strategie merita sa ia bataie. ------------------ Never say never... [This message has been edited by Stealth (edited 12 May 2000).] | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
wild dog .. u suX .. parerile tale ... shi ale sukerilor de la Xtrempece ... ajjaja ... bah .. sa moara jana ... ca virgula conter sa stai exact in locu unde te-a lasat jocu ...hmmm .. suna a lamer .. nu credeti .. ajjaja .. sa astepti sa atace teroristi .. akjaja .. tre sa ai tupeu sa mai zici ca unii .. nu au inteligentza enough...Xtrem SUX ... va facem la orice ora ... and btw .. nu avetzi notiunea bunului simt ....a mai zis .. U suX jaja
__________________ A person who is said to be proficient at the arts is like a fool. Because of his foolishness in concerning himself with just one thing, he thinks of nothing else and thus becomes proficient. He is a worthless person. | |||
|
| Advertisment | |
Devino un campion de Formula 1 - treci in Pole-Position! Sa iti conduci pilotii pana la linia de sosire, o intreaga aventura, in F1 Manager! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|