![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | Heroes Saga
Pentru ca tot am vazut ca sunt o multime de jucatori de Heroes 3 pe aici poate vedem si noi care sunt ( si au fost ) cele mai preferate tipuri de castele? Eu spre exemplu am jucat in Heroes 2 cu Necomanceru' si acum joc cu Necropolisu'. Si ca o intrebare suplimentara care este acum cel mai puternica ( in general vorbind, nu pe o harta anume ) castel si de ce? Si pentru cei care au jucat Heroes 2 care li s-a parut atunci cel mai puternic castel, fara motive! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mie in Heroes 2 mi-au placut Sorceress. Da cel mai tare era Wizardu, cu titanii aia care maturau tot in cale. In Heroes 3 imi place Rampantu, pe care il cred ( daca harta e bine facuta ) cel mai tare.
__________________ Parlamentarii se zbat pentru tine, Sa impoziteze castigul tau bine. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
In Heroes 1 ii preferam pe baietii cu dragoni. Au ramas preferati si in 2 alaturi de Necromancer (care mi-au trezit relativ tarziu interesul). Cu astia jucam pe hartile mari, caci de placut (daca poate fi vorba) stiu doar ca nu mi-a placut Crusaderul din 2. In trei nu m-am decis. Am terminat campaniile si l-am dezinstalat. Nu-mi dau seama care sunt mai tari, fiindca, jucand relativ putin, le vad punctele slabe de la fiecare. Destul de echilibrat totusi. Ileana Cosanzeana si cei 10 Dragoni Rosii
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. | |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in ActionLiga - locul pentru cei care vor un joc rapid si spectaculos | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|