![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am instalat jocul si am o nedumerire. Cand faci o schema "freestyle" (desigur, cu un jucator care poate asa ceva) iti apare pentru putin timp in dreapta sus "Replay". Banuiesc ca trebuie apasat pe ceva ca sa vezi replay-ul (am facut o data din greseala, dar nu mai tin minte pe ce am apasat...). Stie cineva care e butonul?
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Mult mai bun jocul fata de precedentele. Poate mi se mare mai usor din cauza ca il joc cu gamepadul. Grafica excelenta , imi place ca pot modifica viteza jocului , poti face multe scheme , se poate juca si prin Direct Ip . Nota 10.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Astept provocari pe idul "care este".
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
dar inca nu se salveaza reluarile ce NU imi place e ca poate compu sa se duca cu un singur juc de nebun si sa ajunga langa cos greu il pot opri... plus ca imi arunca cu jucatori cu un cap mai mici peste 1/2 ai mei ![]() capacele sunt f rare si naspa... jucatorii alearga precum niste bete... nu imi place ca ai staff, tre sa pierzi vremea cu ei in dynastycomentariul a evoluat, desi e mai prost uneori, spune marv niste aberatii despre kobe jucatorii inca nu mi se par evaluati corect... (unii din ei) plusuri... freestyle-u, dunkuri meseriase cu aj lui ![]() GRAFICA - la jucatori - mult mmai buna! camera e ceva mai buna ![]() coloana sonora imi place mai mult ca in 2005 alley-hoop-uri reusite fara tasta speciala! cateva dunkuri noi ![]() nu mai stiu... revin cand imi aduc aminte ![]() cbr - E ce tasta e la tine? ca eu le-am cam shcimbat pt reluari
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Milanezu: Nu stiu cum sa spun, dar eu ii bat de nu stiu de ei pe ultimul nivel de dificultate... La mine e "E".
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|