![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Guest | CUm Naiba numai 81% la Brood WAr ???
Bai, ce naiba Cval ? ai baut gaz ? DE ce 81 % ??? Toata lumea recunoaste ca e cel mai bun joc din ultimii....ma rog....cel mai bun joc EVER.....(Starcraft ) iar brood WAr ESTE de fapt stacraft... a mai jucat cineva star simplu...? io unu nu pot sa ma imaginez jucand fara Valkyrie-uri sau Devoureri sau Dark Archon - i.... s-au integrat perfect in joc.... Brood WAr merita !!!! MINIM !!! 90% mai putin daca dai..inseamna ca nu stii ce faci... ma rog..sau poate asta e doar opinia mea...sau poate ca nu ![]() ------------------ http://www.prime-web.com/Ultimate20/tline.gif ...Hmm..ce o face chestia asta...?.. Quote:
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti |
Chiar crezi ca place la toata lumea? Sint unii(de ex. eu) care nu au avut rabdare sa joace mai mult de 25 min.Imi plac jocurile de strategie(joc Warzone 2100 in draci)dar nu mi-a placut nici Starcraft nici Brod.Este ceva rau in asta?
__________________ Don't trust anything that bleeds for 5 days and doesn't die. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Dupa mine e THE BEST EVER. Si i-am dat 96%. De ce doar 96??? A trebuit sa-mi refac sistemul de notare pt. jocul asta. Pai -1 la grafica (daca e acceptabila, nu-mi trebuie mai mult); -1 povestea (f. buna dar nu perfecta) si -2 editorul (ar fi fost -5 daca n-ar fi fost primul de felul lui, adica pe langa oricare altul e clar THE BEST, dar daca au intrat intr-o noua era pentru editoare, sa-i judecam dupa posibilitatile acestei ere).Asta-i parerea mea.
__________________ "We're all humans." Let's try to be more! "The chief obstacle to the progress of the human race is the human race." "If you're falling off a cliff you may as well try to fly, you've got nothing to lose." | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Uitati-va numai la editor, eu sunt la al patrulea nivel dintr-o campanie cu Protoss pe care vreau sa o fac, zic ca merge bine, are bug-uri da' destul de putine pe langa ce face. [Mesajul a fost modificat de Cavalary (modificat 17 April 1999).]
__________________ "We're all humans." Let's try to be more! "The chief obstacle to the progress of the human race is the human race." "If you're falling off a cliff you may as well try to fly, you've got nothing to lose." | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|