![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| problema la starcraft
sal baieti!!! am acasa cd-urile full cu starcraf care cand am facut rost de ele ma jucam in win98se ; dupa ce instalam jocu copiam 3 dll-uri in iosubsis ca sa mearga.. Contained files: Cdfs.vxd Cdtsd.vxd Cdvsd.vxd Installation: These go in the Windows/system/iosubsys directory Some people are having problems with Blizzard games not detecing their cdrom after installation. These driver fix that. Place them in the above stated directory and reboot. These drivers are known to fix Diablo and Starcraft rood War cd copys running under Win98 that bring up an error stating something to the effect of The program not being able to find the cd in the cdrom drive. asta scrie intr-un readme de pe cd.. problema este ca in winXP acel director nu exista am copiat acele dll-uri pe unde am crezut eu ca ar merge da nimic.. ![]() cum il fac sa mearga in winXP...? | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Iti trebuie o varianta noua a cdului Broodwar. Si eu am avut aceeasi problema pana mi-am luat varianta de la ********. Incearca sa faci rost de un iso dupa varianta asta si o sa-ti mearga.
__________________ Succesul inseamna a fi in stare sa mergi din esec in esec fara sa-ti pierzi din entuziasm - Winston Churchill | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|