![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Walktrough pentru Indiana Jones & the Emperor's Tomb
Unde naiba pot sa gasesc un walktrough pentru jocul din titlu? am cautat atat cat m-am priceput eu pe net, dar nu am gasit decat pentru variantele de pe console...pe dlh.net moare cand incerc sa iau arhiva respectiva.... ceva idei, ajutor?
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
vezi aici ps vezi sa scrii walktHrough cand cauti! in unele locuri, jocul mi s-a parut stresant, asa ca vezi, daca stai cu nervii la pamant, mai bine inchizi pc si revii mai tarziu decat sa strici tastatura
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca nu esti in stare sa cauti un walkthrough pe net,e cam nasol. Deschizi google,adica scrii in Explorer www.google.com, apoi scrii asa: 1-faq for Indiana.....(aici poti sa pui numele la orice joc,cu conditia sa fie numele exact,si daca jocul e aparut de cateva zile cu siguranta ca n-o sa gasesti trainer pt el. 2- trainer for Indiana... 3-walkthrough for Indiana.... Cu una din astea de mai sus merge,cateodata e bine sa scrii in fata lor PC trainer,PC faq,pc walthrough.
__________________ Desktop: Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 4x1TB Seagate 32mb, Gainward 8800 GTS 640 600/1404/1800, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PVR3000, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Mie mi-a placut mult,oricum mult mai fun si mai usor decat Tomb Rider,nu cred ca a exista vreo parte din joc care sa ma fi enervat,poate dezamagit de modul arcade in care trebuia sa distrugi niste avioane care veneau pe banda rulanta...
__________________ I shall not fear death when it finally greets me. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
asterix, multumesc frumos probabil am citit eu chioras, dar cand l-am agsit nu stiu de ce mi s-a parut ca acolo unde scrie Walkthrough Version History se refera doar la console...acum m-am uitat mai atent si am vazut ca este acelasi... reeven, ai explicatia mai sus de ce nu-l gaseam :P
|
| | #7 (permalink) | ||
|
distractia survine in momentul in care am de ales intre a sparge monitorul saua trece mai departe ...probbail dupa ce trec mai departe n-o sa-l mai joc fiindca o sa am impresia ca am trisat si atunci nu mai are nici un farmec, dar pana atunci sa fie el al dracu cu chestia unde m-am impotmolit
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
atunci ce faci? eventual un uninstall?
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 8600 GT 256/128 | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2004 |
Am jucat Atlantis si Masina Infernala dar nu am ajuns vreodata in stadiul sa sparg monitorul . Singura chestie mai nasoala a fost in Masina Infernala, cand era faza cu bolovanul in Guatemala (parca). E, acolo eu gasisem o solutie pe care jocul n-o prevedea , reuseam sa evit bolovanul, ramaneam in spatele lui si cadeam mort cand lovea zidul . S-a rezolvat cu un patch de pe site de la Lucas. N-as mai avea nici o satisfactie daca as termina jocul cu walkthrough.
| ||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|