![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 1999 Location: Bucuresti,Romania | Rama
Pentru cei care au jucat Rama, dupa cartea de A.C Clarke, ce parere aveti de joc? Mie mi s-a parut a fi excelent realizat, cu mult feeling si cu puzzle-uri interesante. Dar parca n-a fost destul de cunoscut pe cat are trebui. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Mai ales ca am fost fan Asimov, mi-a placut A.C. Clarke. Am citi "Rendez-vous cu Rama" si partea a doua si mi-a placut. Jocul nu mi se pare prea stralucit, nu am terminat nici primul CD. Dar oricum, macar pentru peisajele alea merita. Si mai ales daca ai citi cartea, te risti sa vezi daca ce ti-ai imaginat in carte coincide cu ce vezi pe ecran. Este misto ideea, nu? By the way, cum fac si eu rost de RAMA? Ca l-am jucat la un prieten care nu il mai are (din motive de nevoie bani, l-a vandut, fraieru') si acum ia-l de unde nu-i. Ceva indicatii? GO West, mama!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am citit Randevu cu Rama si am fost absolut incantat de carte si mai ales de imaginile pe care mi le crea prin minte, asa ca am jucat jocul macar ca sa vad de mi-am imaginat bine - cum se zice mai sus - insa am fost destul de dezamagit. Jocul a fost notat destul excelent de PC Gamer insa aici, in redactia GO, a fost tratat ca o dezamagire. Puzzle-uri destul de anoste, obiece abulice... ma rog, poate sa fie si chestie de gust. ![]() Toate bune ![]() -Bugs | |||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|