![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 1999 Location: Bucuresti | Rogue Squadron walkthrough
Salutare domnilor. Sint un Gamer, asa cum sinteti si voi probabil (altfel nu ati intra aici, nu?). Am jucat Rogue Squadron si l-am gasit atit de bun incit i-am dedicat o pagina (aproape) completa. Deoarece e prea mare pentru a o pune aici, cei interesati o pot gasi la mine acasa - www.expres.ro/~cpantu . Primesc orice sugestii, (la care ma oblig sa raspund - adica nu scrieti la pereti)la adresa cpantu@expres.ro . Toate cele bune. Cris [Mesajul a fost modificat de Peke (modificat 17 April 1999).]
__________________ PzVID | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 1999 Location: Bucuresti, Romania |
Toate cele bune si tie domnul meu. Sunt incantat ca in cele din urma s-a gasit cineva care sa fie incantat de arcade-ul cel BASHIT al celor de la Lucas. Era ciudat sa apara un joc de la o mare casa de jocuri si sa n-aiba nici un fan... Dar cu-atat mai mult cu cat fanul sunteti chiar dumneavoastra domnul meu, jocul se poate chema ca este un mare succes, o revelatie a sezonolui... Ma pish pe el! Inca o data, respectele mele domnule... ------------------ Cred in excese!
__________________ Cred in excese! | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Si eu am jucat Rogue Squadron si aproape l-am terminat; de fapt am ajuns dupa misiunea a 16-a dupa care ar mai fi niste misiuni bonus da' nu sint disponibile decit daca ai un anumit numar de medalii;asa ca pentru cei care au mai jucat si poate stiu, ce numar minim de medalii este necesar ca vad ca 1aur-7argint-5bronz nu sint suficiente . | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Guest |
Jocul e cam slabut, dar recunosc ca am pierdut ceva timp cu el. Draguta pagina, serios! GENOCID tata, mai usor... First Stupid Dog showing his teeth.. | ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|